Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
-
@sinavparambitti kagit kalem kullanabilecek miyiz acaba ? Birde ben çalışıyorum aksam mesai cikisinda sinava girerim diyordum saat 10da girmek zorunlu mu hocam ?
-
@sinavparambitti
kankı su referans olmadan gıren arkadasın ne mezunuydu nerden mezundu -
özelden yazıcaktım iyimi. neyse linked inden bakıyorumda nerdeyse yüksek lisans yapmayanı almamıslar gibi
-
bana da için mail geldi. diğer bankaların sınavlarına benzer mi acaba sorular
-
@cestlavie sınav için*
-
@sinavparambitti Hocam, mikrofon gerekli mi? Sonuçta ilk sınava giriyoruz. Bir de gözümüzü kaydırdığımızda yakalıyorlarsa kağıt kalem kullanamayacak mıyız?
-
Mikrofon kesinlikle gerekliymiş sebebide şu : odadaki en ufak sesi bile algılamak amacıyla zaten sınavın içine yerleşmiş programla ses farkı anlayabilmek için mikrofon kesinlikle şart.
2-) Kağıt kalem kullanmak serbest ,bazıları işi hesap makinesine kadar götürmüş yapmayın!! Sınava başlamadan kağıtların boş olduğunu ben kameradan göstereceğim sizede tavsiye ederim.
3 -) Kamerayı öyle bir konumlandırın ki bulunduğunuz ortam tam olarak gözüksün .Nitekim sınav bilgiden ziyade ,online sınavların temel niteliği güven ilkesi ön plandadır.Daha öncede yazdım geçen sene fulleyenler olumsuz aldı.
4-)Bazı arkadaşlar önümüzdeki kağıtlara işleme yapınca gözümüz kağıtlara gidiyor kopya sayarlar o zaman gibi değerlenir mi ? diye sormuş.Kamerayı odayı tam olarak gösterecek şekilde konumlandırıp ,pc nizde herhangi bir program olmadığı sürece (kısacası kopya çekmiyorsanız ) rahat olabilirsiniz.Size söyle diyim , Çok yakın bir tanıdığım kopya çekti sınavda hiç bir ipucu yok ama çok rahat bir şekilde anlayıp nedenini dahi yazmışlar.O yüzden o işlere girişmeyin.
5-) Soru sayısını 120 yazmıştım , 135 de olabilirmiş o konuda tam olarak onlarda emin değillermiş .İngilizce bu sınavda yok .Süre 142 dkka tamamen ortak istediğiniz soruyu yapabilirsiniz.Zaten ilk başta bir deneme için size başka bir link gönderceklerini düşünüyorum.
6-) Cuma 10'dan mailde 9 diyor ama , cumartesi Akşam 20.00 a kadar cevaplanması gerekiyor.Alan soruları açıköğretimden bile basit olacağını söyleyim içiniz rahatlasın.İstatistik ,pazarlama,işletme yapamıyorum o dersleri hiç görmedim diye üzülmeyin çoğumuz sıkacak bende dahil.
7-) sorular sistem tarafından otomatik değişicek, ve giderek zorlaşcak gibi birşey dedi ik'daki görevli.Cuma günü ilk saatlerde girmek sizin avantajınıza olur.Ama giremesinizde bişey olmaz.
8-) Giren arkadaşlar girdikçe tecrübelerini paylaşırsa herkes neyin ne olduğunu girmiş olur .Ben Cumartesi 10'da girip bilgilendireceğim herkesi saygılar. -
@sinavparambitti 2,5 saat boyunca kamera ve mikrofon açık mı kalacak ? Ben mikrofon ve kameranın sadece sınavın sonunda gelecek sözlü ingilizce sorular için istendiğini düşünmüştüm. Sonuçta son aşamada ingilizce mülakat yapacağız ve ingilizce konuşamayan arkadaşlara boşu boşuna umut vermemek için başta eleme yapacaklardır.
-
@Ankou İngilizce sınavı bu aşamayı geçenler için daha sonra yapılacak.Bu aşamada da kamera ve mikrofon şarttır. Aksi taktirde kopya eylemleri baş göstereceği için sınav meşrululuğunu kaybeder.Kamera görüntü , mikrofon ise odadaki en ufak ses için gereklidir. Kamerayı odanın tamamını göstercek şekilde yerleştirmeniz gerekmekte .Dediğim gibi sınavda kaç doğru yaptığınızın çok önemli olduğunu sanmıyorum.Güvenlik ilkeleri ön planda olacak.Herkese iyi sınavlar başarılar.
-
Arkadaş külyutmaz necmi misin ya? Yok neymiş kağıtları koycakmış boş olduğunu göstercekmiş kamerayı şöyle konumlandırcakmış. Arkadaşlar böyle işlerle vakit kaybetmeyin sınavınızı çözün dürüstlük sınav için değil her zaman lazım olan erdemli bir davranıştır. Herkese başarılar, buradaki kulaktan doğma bilgilere değil bizzat ik’yı arayıp sormanızı tavsiye ederim
-
Uygunsuz üslup nedeniyle silinmiştir.
-
Arkadaslar calisma yeri istanbul degil mi?? Bir de maas hakkinda bilgisi olan var mi?
-
ben bi türlü İK'ya ulaşamadım hangi numaradan aradınız görüşen arkadaşlar?
-
@alchemist 0212 318 1818
Burayı arayın hocam. Biraz uzun sürüyor açmaları. Direkt sınavlarla ilgili bölüme bağlanmıyor ama siz rica edin nereye bağlanmak istediğinizi. -
@möözun aynı numara tamam tekrar deniyim. Tesekkur ederim
-
İnsan kaynaklarının numarası : 0212 318 18 18 dir . Ayrıyetten yarın girecek arkadaşlara başarılar.Giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın ben paylaşacağım.
-
sınav zordu arkadaşlar. hesap makinesi serbestmiş öyle yazıyordu. istatistik soruları çoktu
-
@busus hocam mikrofon ve kamera da kullandınız mı ? Ben laptopdan yapacağım da mikrofon iyi değil, çok lazım ise bir yerlerden bulacağım ?
-
@ankou kamerayı açtırıyorlar kendini görüyorsun ordan. mikrofonda bilgisayarın kendisinde var zaten ekstra istemedi.
-
@busus Demek istediğim sözlü sorular da geliyor mu? Laptop mikrofonu hafif cızırtılı kayıt alıyor da sözlü sorular var ise bugün çıkıp bir mikrofon alayım.