İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Personel Alım İlanı
-
@jackov ben genel olarak başvurulabiliyor diye anladım . Sadece şunu yeni farkettim , Ege İhracatçı Birlikleri de sınav açmıştı ya , ikisine aynı anda başvuramıyoruz sanırım. "Adaylar TİM ve İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterlikleri tarafından açılmış olan ve başvuru veya değerlendirme süreci devam eden
sınavlardan sadece birine başvurabilir, birden fazla başvuru durumunda adayın tüm başvuruları iptal edilecektir. " yazıyor. -
@paprika dostum ben emin olamadım. En iyisi bi arayıp sormak lazım. Diğer konuda da eğer izmire de başvurduysan sen de bi ara öğren bence iptal durumu felan yazmışlar sıkıntı çıkmasın.
-
@jackov ben daha ikisine de başvurmadım belki başvuran olur farketmez bu şekilde yazdığını diye paylaşmak istedim. diğer durum da dediğiniz gibi arayıp sormak lazım, sıkıntı çıkmasın sonra.
-
Aynı anda iki tane ihracatçı birliğine başvuramıyorsunuz arkadaşlar. Ege yada akdeniz ihracatçılar birliğine başvuranlar buna da başvurursa ikiside iptal ediliyor. Akdeniz sonuçları açıkladı mülakata girecekler belli gerçe ona başvuranlar için sorun çıkmaz.
-
80 e düşer mi idari memur acaba Akdeniz baya yüksek kapattı bakalım bu ne olacak
-
@meç merhaba , kaç puan ile kapattı bilgiye ulaşamadım da .
-
@dilaram 84
-
@meçtesekkur ederim
-
mülakata kalanlar bugün ilan edilecek diyordu ilanda fakat henüz ilan edilmedi bu saate kadar.
-
İdari memur kaçla kapatcak merak ediyorum
-
@meç 83-84 civarı diye tahmin ediyorum.
-
@hahamas akib'e başvuranlar buraya başvurdu mu acaba basvurdularsa 83 84 ile kapatır burasıda
-
@meç akib gibi hiç duyulmayan ilana başvuranlar buna hayli hayli başvurmuşlardır diye düşünüyorum hocam. benim 82.3 puanım ama bir umut bekliyorum.
-
@hahamas personel alım duyurusunu da kaldırmışlar, kurumu aradım ama kimse açmadı.Bu işte bir iş var gibime geldi.
-
@hahamas sizin olabilir hocam şansınız yüksek bence
-
@meç umarım öyledir hocam. ben artık bu saatten sonra hiç bir yeri kazanamam gibi geliyor. insanları o kadar umutsuzluğa düşürdüler ki malesef.
-
tekrar aradım bugün açıklanacağını söyledi İnsan Kaynakları.
-
@politicssbf açıklanırsa sanırım şurdan açıklanır hocam. http://www.itkib.org.tr/tr/gundem-personel-alim-duyurulari.html
-
@politicssbf teşekkürler bilgilendirme için.
-
Mesai saatinin bitimini bekliyolar o zaman 6 gibi açıklanır