P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?
-
Onerileriniz icin teşekkür ederim, bende size zaman yonetimini nasil ayarladiginizi sormak istiyorum, dersleri anlama noktasinda sıkıntı yasamiyorum gayet guzel kavriyorum ancak bu ders tamam deyip diger bir derse yogunlastigim zaman onceki calistigim dersteki bilgilerimi unutuyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz?
-
Arkadaşlar hepinize ayri ayrı teşekkür ederim.Ancak hukukta gercekten cıkmıs soru çözerek 30 falan cok zor oluyo.
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
@paca08 ha yok hocam benim öyle dikkatimi çekti yazayım dedim. Tabiki bu yıl bir çok kurum P3 le alım yaptı. Önceki yorumları okumadım.
-
@pump-priming Kardeşim çok doğru yoldasın. Eğer anlıyorsan bu işin %70 i bitmiştir. Yüksek tempo çalışmaya devam. Unutma işini kafana takma.
-
@zenginmemur p3 75le de alınabilir 90+ puan. Ama alanda 3 dersin her birinden 30 ar net yapmak lazım
-
@pump-priming evet doğru yoldasin.herkes unuttuğunu sanır ama tekrar edince anlarsın.ben çalışırken sırayla bütün dersleri tekrar ederdim.bi hafta birini bı hafta birini gibi.zaten bir süre sonra 2 3 saat de tekrarini bitirir kıvama geliyorsun.bildigin konudan Eminsen orayı tekrar etmene gerek yok.bilmedigin konulari tekrar et.ve bı bakmışsın ogrenmissin.
başarılar. -
@hadinbahım gy gk bi yerden sonra artirmiyor fazla kardeşim . gy gk de 83 net alanda 103 netim var p48 90.75
-
@brzezinski 90.73 pardon
-
Yol gosterdiginiz icin guzel dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaşlar. Tanimadigim, adini bile bilmediğim insanlarin ictenligini gormek cok değerli, Allah gönlünüze gore versin güzel insanlar
-
Arkadaslar bu forumda sadece soru cözerek cok iyi puan almislarda var.Kultur ve yetenekde bunu nasil yapabilirim.Kac saat ve nasil bir calismayla alanida ihmal etmeyerek.Yani sadece soru yada denemeyle nasil ilerleyim?
-
@zenginmemur hocam zaten türkçe matematik için biraz soru çözsen lise bilgilerin dahi seni taşır ama tarihte konu okuma veya en azından kültür medeniyet kısımları için video izleme gerekir.
-
@zenginmemur Hocam GK-GY'de strateji yapacaksın o zaman. Türkçe ve Matematikte 40 üstü net senin GK-GY'de 80 ve üzeri almanı sağlar. Buda alanı çok sarsmadan seni yukarılara taşıyacaktır. Tarih içinde al bir konu anlatımlı kitap bir kere sağlam bitir. Bir iki kere de hızlı tekrar et yeterli olur. Benim önerim Benim Hocam videoları var youtube'da Tarihi oradan çalışırsan uzun sürer ama sağlam bitirmiş olursun. Türkçeyi ise Aker Kartaldan çalışırsan çok iyi olur. Sadece 2-3 güne Türkçeyi full bitirebilirsin. Türkçe için link https://www.youtube.com/watch?v=5MfjNGsHSmo&list=PLkiX3kV6Ynxk8H-vSTgWa0QCETY6qSIlt
-
@haydarkıl saymüd defol hayatımızdan!
-
@haydarkıl @paretowilfredo üstad sana havale ediyorum ilk gördüğümde güldüm ama her yere yayılmış virüs gibi bu forumun amacına hakaret bunun gibiler
-
@paca08 hocam bu aker kartalın kitabı falan var mı?
-
@zenginmemur Kitabı da var. Önce videolarını kesinlikle izle derim. Kitaptan soruları da çözdün mü Türkçe tamamdır.
-
@zenginmemur Ben sayıştay sınavı için bu hocanın videolarını izlemeye başladım. Süper anlatıyor akılda kalıcı ve direk sınava yönelik.
-
@paca08 hocam video izleyerek calisamiyorum konu anlatimli kitabı varsa tamamdır
-
@brzezinski doğrudur hocam. 20 net fark var benim gk gy ile P48 de 1.25 puan oynamış