PTT Personel Maaşları 2018
-
Arkadaşlar bu alımla birlikte en çok konuşulan konulardan bir tanesi hiç kuşkusuz PTT personel maaşları 2018 diyebiliriz. Bu konuda hali hazırda PTT'de çalışan bir arkadaşımızın yardımcı olacağını düşünerek bu başlığı açıyorum. Bilen, duyan, yakını çalışan vs. varsa yardımcı olursa hem sevinir, hem de memnun oluruz.
PTT Gişe ve Büro Personeli Maaşı 2018 :
PTT Dağıtıcı Maaşı 2018 :
PTT Uzman Maaşı 2018 :
PTT Postacı Maaşı 2018 :
PTT Mühendis Maaşı 2018 :
PTT Mimar Maaşı 2018 :Bunları bir kaç gün içerisinde dolduracağımızı düşünüyorum.
-
@antimülakat ptt bilgisayar mühendisi maaşı merkez yzman yardımcısı maaşına denk geliyor. 4.400 tl civarında maaş alıyorlar. Öğle yemeği, bir çok ilde lojman imkanı var.
-
Gişe ve büro personeli 2550 civarında alıyordu bildiğim kadarıyla dağıtıcı da benzer bir şekilde.
-
@kartel06 yanlis biliyorsun.son zamla 3000 in uzerinde.yemek ve yol parasiyla 3300 u bulabiliyor..yilin sonlarina dogru saglam bi vergi kesintisi olur.sigorta primleri 4000 kusur tl uzerinden yatar emeklilik maasi normal maasi kadar olabiliyor
-
Bunlarin haricinde hizli calisirsaniz topladiginiz aylik puana gore maas haric max 550 tl de performans ucreti aliniyor
-
@teklif-eğrisi hocam kadrolu dağıtıcı değil sözleşmeli dağıtıcı maaşı için konuşuyorsunuz değil mi?
-
Arkadaslar uzman/uzman yrd ozluk haklari ne durumda acaba?Cesitli , birbirinden cok farkli seyler okudum internette,emin olamadim..
-
Dostlar bugün ptt de çalışan bir abimize sordum:
Gişe ve büro personeli ile dağıtıcı maaşı performans ücreti ile birlikte 3.000-3.500 TL arasında oluyormuş.
Bunun yanısıra ciddi bir meblağ şeklinde mesai ödemesi oluyormuş. Bu da 900-1000 TL arasında diye söyledi.
-
@antimülakat mühendislik hakkında çalışma şartları maaş bilgisi var mı hocam?
-
gişe ve büro görevlisi 3'e ayrılır. şu şekil; temel ücretin %15'i kadar ek ücret alan il (istanbul), %5 ek ücret alan 10 il her yıl değişir ama ankara hep o 10 ilin içindedir. Ve sadece temel ücret alan iller.
Sadece temel ücret alan gişe ve büro görevlisi 2750 civarı net maaş alır.
%5 ek ücret alan illerde çalışan gişe ve büro görevlisi 2850 civarı net maaş alır.
İstanbulda çalışan gişe ve büro görevlisi 3100 civarı net maaş alır.Bu maaşlar net maaşlardır. Yemek çıkmayan merkezlerde 200 TL yemek ücreti maaşla beraber yatar. Servis olmayan illerde de ikametine göre yol parası alınır. (Bazı başmüdürlükler vermiyormuş sanırım) Ve son olarak performans dediğimiz işlem sayınıza göre verilen ek ücret. Eğer az işlem yapıyorsanız hiç de alamayabilirsiniz en fazla performans ücreti 620 TL civarıdır. Çoğu ihs'li personel bunu alır. Ama dediğim gibi çok sakin bir merkezde çalışıyorsanız hiç de alamayabilirsiniz. Yahut işlem sayınıza göre 0-620 TL performans ücreti alırsınız.
Eşi çalışmayan kişiler 405 TL eş yardımı alır.
-
@sr, içinde söyledi: PTT Personel Maaşları 2018
gişe ve büro görevlisi 3'e ayrılır. şu şekil; temel ücretin %15'i kadar ek ücret alan il (istanbul), %5 ek ücret alan 10 il her yıl değişir ama ankara hep o 10 ilin içindedir. Ve sadece temel ücret alan iller.
Sadece temel ücret alan gişe ve büro görevlisi 2750 civarı net maaş alır.
%5 ek ücret alan illerde çalışan gişe ve büro görevlisi 2850 civarı net maaş alır.
İstanbulda çalışan gişe ve büro görevlisi 3100 civarı net maaş alır.Bu maaşlar net maaşlardır. Yemek çıkmayan merkezlerde 200 TL yemek ücreti maaşla beraber yatar. Servis olmayan illerde de ikametine göre yol parası alınır. (Bazı başmüdürlükler vermiyormuş sanırım) Ve son olarak performans dediğimiz işlem sayınıza göre verilen ek ücret. Eğer az işlem yapıyorsanız hiç de alamayabilirsiniz en fazla performans ücreti 620 TL civarıdır. Çoğu ihs'li personel bunu alır. Ama dediğim gibi çok sakin bir merkezde çalışıyorsanız hiç de alamayabilirsiniz. Yahut işlem sayınıza göre 0-620 TL performans ücreti alırsınız.
Eşi çalışmayan kişiler 405 TL eş yardımı alır.
Hocam, bilgiler için teşekkürler. Uzman yardımcılarının ücretleri nasıl oluyor?
-
@kartel06 gise ce buro gorevlisi icin
-
@attila-the-hun ihs'li uzman yardımcısı ilk defa alınacak, onun için net bilgi yok o konuda hocam.
-
@attila-the-hun ihs'li uzman yardımcısı ilk defa alınacak, onun için net bilgi yok o konuda hocam.
Peki hocam bu müfettişleri ne kadar alıyordu? Aşağı yukarı aynı olur herhalde diye soruyorum.
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: PTT Personel Maaşları 2018
Peki hocam bu müfettişleri ne kadar alıyordu? Aşağı yukarı aynı olur herhalde diye soruyorum.
4.5 civarı alıyordu müfettişler.
-
Uzman yardımcıları ne kadar maaş alıyor ? Maaşla birlikte ne iş yapıyorlar nerede çalışıyorlar ? Herhangi bir bilgisi olan var mı ?
-
@attila-the-hun müfettişlerle aynı değil kesinlikle daha düşük alırlar ama yine benim tahminim merkez uzman yardımcıları ya da onlardan belki 200-300 daha düşük olacak şekilde maaşları vardır diye tahmin ediyorum.
-
@sr hocam yardımcı müfettişler mi bu söyledikleriniz?
-
@fagam91, içinde söyledi: PTT Personel Maaşları 2018
@attila-the-hun müfettişlerle aynı değil kesinlikle daha düşük alırlar ama yine benim tahminim merkez uzman yardımcıları ya da onlardan belki 200-300 daha düşük olacak şekilde maaşları vardır diye tahmin ediyorum.
Aşağı yukarı dedim hocam zaten. Dediğin gibidir büyük ihtimal ama sözleşmeleri nasıl onu bilmek lazım bir de. Ben pek detaylı bakamadım.
-
@attila-the-hun hayır asaletini almış olanlar. ama uzman yardımcılarıyla yakın olacağını sanmam. sonuçta sözleşme farklı, statü farklı, uzm. yard. yeni bir kadro vs. hep birlikte göreceğiz.