KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
tekirdağ 82,13 ile mülakata kalmışım. sözlü konular vs hakkında yardımcı olabilecek var mı?
-
@antimülakat urfa kadın kaç hocam Ben hala sisteme giriş yapamadm
-
@delpo, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
tekirdağ 82,13 ile mülakata kalmışım. sözlü konular vs hakkında yardımcı olabilecek var mı?
erkek
-
Sivas kaçta kaldı acaba
-
Taban 79 da kaldı anlaşılan
-
@delpo ben bir önceki alımda Bolu dan girmiştim zarf çektirmişlerdi 2 soru vardı sivil olan cumhurbaşkanları ve AB den çıkmıştı cevabı kağıda yazdırdılar yorum yapmadılar doğru veya yanlış diye soruların başında kod vardı kodu kaydettiler
-
@haticey, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@delpo ben bir önceki alımda Bolu dan girmiştim zarf çektirmişlerdi 2 soru vardı sivil olan cumhurbaşkanları ve AB den çıkmıştı cevabı kağıda yazdırdılar yorum yapmadılar doğru veya yanlış diye soruların başında kod vardı kodu kaydettiler
yine öyle olur herhalde, ben de Sakarya için Bolu'da mülakata gireceğim. Sözlü olarak neler sordular?
-
@exclusive Genelde mülakata girenlere Tarih Vatandaşlık ve güncel sorular soruldu sözlü olarak kendinizi tanıtın denildi Bir kişide söylenenleri kaydetti
Sınav merkezinde şöyle demişlerdi kpss puanı yazılı (zarftan çıkan sorular)ve sözlü hepsinin yüzdelik bir etkisi var ona göre hesaplanacak denmişti -
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018 kısım kısım tamamlıyoruz. Tablomuz hazır olacak kısa sürede
-
Sonuçları e devletten kaldırmışlar e devlete giriliyor
-
İstanbul kadın 83,4
Yozgat erkek 80,12
Kütahya erkek 81 puan üstü -
@antimülakat Ardahan bayan 79.80155
-
@haticey Arkadaşlar sistem masa üstünden giriş yapınız diye uyarı veriyor
-
@antimülakat hocam listelenecek kayıt bulunamadı demesi mülakata kalamadık mı demek yani?
-
Bartın kadın 81,611
Karabük erkek 81,48
Muş kadın 81,389 - erkek 82,86
Osmaniye erkek 85,4
İstanbul kadın 83,4 -
@bytallah yok hocam sanırım sistem açılmıyor o durumda!
-
@antimülakat çanakkale 83.4 var hocam
-
Rize kadın 82,63
Karaman erkek 82,153
İzmir kadın 82,898 -
Tablo oluşmaya başladı dostlar. İftardan sonra güncelleme yapacağız. Hayırlı iftarlar!
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
-
Sanliurfa kadın 84.00425 ve hak kazanamadinz