KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
Puanları paylaşalım arkadaşlar yardımcı olmak sevaptır. Dört bir taraftan puanları toplamaya çalışıyorum lütfen!
-
@antimülakat, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Puanları paylaşalım arkadaşlar yardımcı olmak sevaptır. Dört bir taraftan puanları toplamaya çalışıyorum lütfen!
Bende yarın kurumu araştırayım var mı başvuran kaçan göçen puan yazarım buraya
-
ANKARA-NALLIHAN ERKEK - YURT YÖNETİM PERSONELİ ERKEK
Başvurduğunuz ilin en düşük KPSS puanı : 82,81929 -
Malatya 83.77
-
@mahalkme en düşük puan mı? Erkek mi!
-
@antimülakat evet en dusuk puan hayir hocam bayan
-
@mahalkme teşekkür ederiz.
-
Alıntı Erkek taban: 84,91786 mış
-
@asyasy, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Alıntı Erkek taban: 84,91786 mış
Gaziantep Erkek taban :84,91786
-
Tablo oluşmaya başladı dostlar. İftardan sonra güncelleme yapacağız. Hayırlı iftarlar!
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
hocam 4001 olmasına rağmen düşük kapatmamış mı sanki?
-
@karmin öyle görünüyor ama 4001'den kalan sayısı da epey azalmıştı hocam. Birde 4 katı olunca!
-
Allahını seven şu Kocaeli erkekle ilgili bilgisi olan varsa şuraya salsın ağalar.
-
Cankiri bayan erkek her ikiside kacta kaldi bilgisi olan varmi
-
Büro personeli ne zaman açıklanacak bilen var mı?
-
@karmin öyle görünüyor ama 4001'den kalan sayısı da epey azalmıştı hocam. Birde 4 katı olunca!
4001 den de epey giden oldu, azaldı tabi
ama şehir şehir bakınca, kontenjanları azdı, ne bileyim daha yüksek bekliyordu insan. -
@karmin, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
4001 den de epey giden oldu, azaldı tabi
ama şehir şehir bakınca, kontenjanları azdı, ne bileyim daha yüksek bekliyordu insan.Acaba merkeziye etkisi olur mu ki yoksa herkes cümbüş cemaat yüklenir mi yine
-
@rlg herkes tercih yapar hocam. Yerleşemeyen 3 kat tekrar gelecek. Kazanan 1 katında yarısı yine başvuru yapacaktır.
-
@haticey, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@exclusive Genelde mülakata girenlere Tarih Vatandaşlık ve güncel sorular soruldu sözlü olarak kendinizi tanıtın denildi Bir kişide söylenenleri kaydetti
Sınav merkezinde şöyle demişlerdi kpss puanı yazılı (zarftan çıkan sorular)ve sözlü hepsinin yüzdelik bir etkisi var ona göre hesaplanacak denmiştiBilgiler için teşekkürler.
-
@Antimülakat başvurduğumuz ilin en düşük puanını nereden görüyoruz sonuç sayfasında öyle bir seçenek göremedim.
-
@exclusive mülakata kalanlarda taban puan gözükmüyor, mülakata kalamayanlarda yazıyor puanlar hocam.