KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
Kpss b baraj puanı var mı
-
Sözleşmeli büro personeli nedir arkadaşlar? Kurum içinde yükselme başka kuruma geçme şansı var mı bu kişilern ?
-
@westthrace bildiğimi anlattım, sen ne biliyorsun anlat bakalım.
-
@kizilderili yükselme şansı olan yurt yönetim memuru.
-
Maaş nobetsiz 2600 kusur.il mudurluklerindeki memurlar nöbete girmez.kyk da calisanlar kadrolu alimlardakiler yurt yönetim memuru diye geçer.sozlesmeli alınanlar yurt yönetim personeli diye geçer.yukselme sözleşmeli personellerde olmaz kadroya geçmedikçe.il müdürlügunde sözleşmeli yurt yönetim personeli çalışamaz.orada yurt yönetim memurlari var.ve nöbet yok orada.yurtlarda çalışanlar nöbet usulüne tabidir.buro personeli yeni alim ne için nereye bilmiyorum. nöbet ücret saati 4.23
-
@kizilderili
Sozlesmelilerde yükselme olmaz hocam -
Maasda yukarıda yazmış arkadaşlar net 2700 sendika vs.uyeliklerle 2600 kusur olur.
-
-
@kizilderili
657/4b sözleşmeli alim hocam. -
@kizilderili
Sizin puan kaç başvurmayı düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. -
@rlg hocam ben arkadaş için soruyorum o başvuracak mevcutta ptt çalışanı, 4c değil yani bu kişiler ?
-
@rlg 76nin sansi var mı hocam sence
-
@kizilderili
Değiller -
@ddguy
Başvurun hocam belli olmaz ins. Gelir -
Neden hep 2016 puanlariyla aliyolar onu anlamis degilim.
-
@xyzdcm çift yılda yapılan KPSS kullanılıyor hocam aslında mantığı yok ama kural yıllardır aynı.
-
Arkadaslar merhaba benim puanim 78 anladigim kadariyla yurt yonetim personeli buro pesonelinden daha statülü maas olarak da vs ..ama mülakatla alim yapacak.ben gumrugun mülakatından elendim simdi tekrar mülakat a girip elenmek istemiyorum ama buro personelinin alim sayisi digerinden daha az puan olarak ya sira gelmezse diye de dusunuyirum.sizce napmaliyim .
-
@hgrotius
Hocam büro personeli statüsüne acaba yurtlarda çalışan yyp ler de başvurabilir mi ki ? -
Arkadaşlar bi tercih yapmak zorundamıyız her ikisinide basvurabiliyoruz bence öyle degilmi benmi yanlış biliyorim
-
@sadikeser hocam bence de basvurabiliyoruz. Yoksa ustune basa basa ikisine birden basvuramayacagimizi belirtirlerdi ilanda.