KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
KYK 464 kişilik personel alım ilanı.
KYK 756 kişilik personel alım ilanı. -
KYK 464 kişilik personel alım ilanı.
KYK 756 kişilik personel alım ilanı.Kaynak: DPB
-
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun muhtemelen daha başka alım haberleri de gelecek, kpss p3 puanları elimizde kalmadı en azından.
-
Adaylar başvurularını, 09.05.2018 tarihinden 18.05.2018 tarihi saat 23:59’a kadar
Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr)
üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. -
ptt işi yattı zaten buraya başvururuz olur belki
-
Arkadslar maaş durumu nedir bilgisi olan var mı bi umut başvurcaz işte issizlikten iyidir
-
Puanlar kaça kadar düşer bayanda
-
Arkadaslar 4001 den alim yapiyor aman aman düşeceğini sanmıyorum. Bir de yurt memuru mulakat ile buro personeli direk kpss ile mi aliniyor ben mi yanlis okudum
-
76 nin şansı yok demi gençler
-
@guyan-gelmiş doğru okudun hocam yurt memuru 4 katı aday cagircak herhalde
-
@ddguy yurt memuru icin sansin var hocam Allahtan ümit kesilmez
-
@guyan-gelmiş var mı dersin benim umudum yok da maalesef ptt de patladı maliye bölümü için kaldık yine umutsuz alımsız
-
@ddguy hocam 10200 alim hakki var kyk nin kpss sonrasinda bu tarz yüklü alimlar yapmaya devam edecek sen yine de 2018 kpss ye çalış
-
arkadaşlar koruma mumurluğunu 0,3 puanla kaçırmış birisiyim ve sonradan forumda okuduğum kadarıyla 60 civarı kişi mülakatına gitmemiş.Allah için şimdiden ciddi düşünün...maaşı 2000 lira ve buna gerçekten ihtiyacı olanlar var.tuttuktan sonra beğenmeyecekseniz veya kpss a dan 90 puanınız varsa ki zor bir durum biliyorum alımlar yok ancak bizim tek umudumuzuolan ve mülakatına gitmeyeceğiniz sözleşmeli memurlukta elimizden almayın lütfen.
-
@kontrolluinsan maaşı 2000 lira olduğuna emin misiniz? Hakkının yendiğini düşünüp yanlış bilgi vererek hak yemeyin.
-
@guyan-gelmiş 2000 derken ilanda 2150 okudum.ilanı açıp okuyabilirsiniz. memurlarda mevcut.
-
@guyan-gelmiş bu siteden baktım şimdi 2154 tl.
-
@kontrolluinsan nisan 2017 haberi bu işe başladığında bu haberin üstünden toplam 3 tane zam olmuş olacak artı bunların gece nöbet ücretleri de iyileştirilmişti bildiğim kadarıyla tahminim ortalama 2700 lira gibi bir maaş geçer ellerine. E o da zaten kadrolu memur maaşı ile ayni maaş aşağı yukarı
-
@guyan-gelmiş tamam kardeşim kasıtlı yanlış bilgi vererek insanları kandırmaya çalışıyorum.zaten düz memurun maaşı 3000 tl den 3800'e çıktı bu mantıkla.tüm memurlara bu yıl minimum %25 zam oldu,haklısın.
-
@kontrolluinsan Neyse kardeşim Allah yolunu açık etsin