İşkur personel alımı 2018
-
Acaba ne zaman acıklanır ??? sonuclar
-
bu alımda son durum ne?
-
bu alıma pek kimse başvurmadı herhalde ben 70 le basvurdum sonucu merak ediyorum
-
arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır ne durumda bilgisi olan var mı ?
-
@gnc94 işkur avukatı olarak çalışan arkadaşım ortada kaldık diyor, kurumun durumu belli değilmiş.
-
ortada kaldık ne demek benim ptt alımı da aynı şekilde olmuştu önce kazandık sonra alımı iptal ettiler bir dahaki alıma bekleriz dediler konuyu kapattılar bu alım da öyle olmasa bari
-
@kcn42 yok işkur yani kurumun kendisi ortada kalmış benim anladığım.
-
@aliveli, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@kcn42 yok işkur yani kurumun kendisi ortada kalmış benim anladığım.
Kurumun kendisi ortada kalmıştır bazı kurumlarin hangi bakanlığın bünyesinde birlestirilecegi netlik kazanamamisti onu demek istemiştir belki arkiniz.
-
İki ayı geçti sanırım ses seda yok. Umarım memur alımı iptal olmuştur gibi bir skandal yaşamayız.
-
@kartel06 Hocam bu Türkiye de yeni moda alım açıkla bas bas bağır sonra sessiz sedasız iptal et ilk değil belli ki son da olmayacak daha önce olan ptt vb alımların iptali gibi bu arada ben arıyorum işkuru hiç bilgi veren yok başka ne yapabiliriz bi öneriniz var mı?
-
@kcn42 CİMER'e yazsak etkili olma olasılığı mevcut. Diğer bir olasılık ise twitter üzerinden kurum yetkililerinin etiketlenip durumun uygun dille sorulmasıdır. Tabi bunu yapacak sayı çok az olmamalı.
-
Kurumun kendi iç belirsizlikleri bir çok çevrede dile getiriliyor sanırım bekleme süresinin uzamasının altında yatan da budur.
-
ÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SÖZLEŞMELİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANI (İMD) ALIMI
MESLEKİ YETERLİLİK BELGE DURUMLARINA İLİŞKİN DUYURU-
21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) ilanına başvuranların son başvuru tarihi (04.07.2018 ) itibari ile İş ve Meslek Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi geçerlilik durumları Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınan belge sahibi kişiler listesinden kontrol edilmiştir.
-
Adaylar, kimlik bilgileriyle aşağıdaki “belge durumu öğrenme linki”nden 04.07.2018 tarihi itibari ile İş ve Meslek Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi geçerlilik durumlarını öğrenebileceklerdir.
-
Adaylar, belge durumlarına ilişkin varsa itirazlarını, gerekçelerini bildiren bir dilekçe ve ekinde kanıtlayıcı belgelerle birlikte, 11/09/2018 Salı günü saat 17:00’a kadar, aşağıdaki “itiraz yerleri” ne şahsen yapabileceklerdir. Belirtilen süreden sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
-
İtirazların değerlendirilmesi sonrası, adayların sözlü sınava girmeye hak kazanıp/kazanamadıklarına ilişkin sonuçlar internet sayfamızda açıklanacaktır.
-
Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-
-
beklemekten kuruduk kaldık bilgisi olan var mı ?
-
@gnc94, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
beklemekten kuruduk kaldık bilgisi olan var mı ?
Büyük ihtimalle imd sertifikaları açıklansın. Sonra birlikte açıklarlar
-
İmd açıklanmış.
-
büro personeli açıklanmamış sadece imd açıklanmış çok saçma değilmi
-
@moonlightsalata bende başvuru yaptım neden gözükmüyor diyorum o kadar zaman geçti ki nereye başvuru yaptığımı da unuttum
-
@mk5561 Başvuruları güncelleme olayı vardı bu ilanda. ben de günceleyip güncellemediğimi hatırlamıyorum. başvuruları iptl etmişlerdi tekrar başvurun demişlerdi. acaba ben kaçırdımmı bilmiyorum
-
@moonlightsalata o zaman onu ben kaçırdım iptal ettilerse benimki arada kaynamistir ama yazık oldu öyle olduysa da çünkü imd bayağı da düşük kapatmış