İşkur personel alımı 2018
-
@calii valla arada bir çok kurumda ufak tefek atama oldu. Bu analizi yapmak çok zor.
-
@antimülakat taban tahmininiz varmı peki ben 83 kusur puanlarini tabanı oluşturacağını düşünüyorum kendimi yedek listeye koydum :D:D
-
Uluslararası ilişkiler diye ayrı bir bölüm yok, bizler başvuru yapamayacağız galiba. Hem de iibf olmamıza rağmen. @Antimülakat
-
@calii, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@antimülakat taban tahmininiz varmı peki ben 83 kusur puanlarini tabanı oluşturacağını düşünüyorum kendimi yedek listeye koydum :D:D
O zaman benim iş de yaş desene hocam
-
@sdaa01 hocam aynı şeyi ben de farkettim inşallah sorun yoktur olursa çok saçma olur
-
@antimülakat hocam urfadan 4 kişi alıyo sadece imd den de 25 kisi hangisi mantıklı büro da kpss şartı var diğerinde yok bildigm kadarıyla
-
@calii siz tam olarak hangi il için soruyorsunuz? 393 kişilik atama söz konusu orada. İibf bölümleri, istatistik, muhasebe ve finans ve matematik bölümü var oradaki tercihlerde. Kpss b grubu atama için puan bandı 4001 için 87 civarında diyelim. İibf atamada puan bandı 84 civarında diyelim. 87 ve 84 civarında kaç matematik mezunu vardı. Ben çok fazla olacağını hesaba katmadan konuşmuştum. Siz büro personeli 5. Bölümdek mezun olunan bölüm kısmında yer alan bölümleri seçerek sıralamanıza AİS'te bir bakın. Bir de aynı sıralamayı iibf bölümleri olmadan Matematik, istatistik, muhasebe finans vs. bölümleri arasında yapın. Ben durumu netleştireyim. Bu verileri olmadan imkansız.
-
@sdaa01 iktisadi ve idari bilimler programları diye belirtilmiş. O noktada bir sıkıntı görünmüyor. Yine de bir sıkıntı yaşamamak adına telefonla bilgi alınmalı uluslararası ilişkiler bölümü için.
-
@ltfye puanınız, bölümler, Sıralamanız bir sürü değişken var hocam. Yönlendirme yapmayayım.
-
@antimülakat 82.4 puanla önümde 1000 matematikçi var gümrük listesine baktığımda puanlarını incelediğimde 82.4 üzeri 450 500 kişi iibf li var onumde. Bu durumda puanların 82 ye düşmesi grup 5 için imkansız görünüyor.
-
@calii 3 bin matematikçi var pardon
-
@calii hocam aslında imkansız değil çünkü açıklanmayan o kadar mülakat var ki açıklasalar ortalık ferahlayacak fakat hep üst üste biniyor ve hep aynı kişiler yazıyor bu yüzden şuanki koşullarda imkansız gibi birşey gelmesi
-
Gümrük muhafaza 70 ile aldı bu da düşer mi acaba o puanlara ??
-
@nikola-tersla, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
Gümrük muhafaza 70 ile aldı bu da düşer mi acaba o puanlara ??
Niyeyse içimden bir ses kimi yerlerde 80 lere kadar düşer diyor. Çünkü 1 yıl şartı varmış.
-
Bence daha da düşer.
-
@antimülakat iktisadi ve idari bilimler programları diye bir bölüm varmış özel üniversitelerde. en iyisi arayıp sormak ama düzeltileceğini sanmıyorum, az bi vakit kaldı başvuruya.
-
@sadikeser hocam mesleki yeterlilik kurumundan belgeniz olması gerekiyordu. Bazı üniversitelerde sınav acıyorlar onu kazanıp belge alıyosun
-
İmd den başvuru yapacak olan yok mu herkes bürodan tercih yapacak sanırım
-
merhaba arkadaşlar büro personeli grup 6 dan kimler tercih edecek acaba puanlarınızı paylaşabirmisiniz
-
@sdaa01 bir sey diyemedim. O programdan haberleri olduguna emin degilim. Kasitlari nedir netlestirmekte yarar var.