Multivitamin tavsiyesi
-
İçinde bol vitamin barındıran yiyecekleri yiyin yeter arkadaslar toprağı bereketli bi ülkedeyiz. Bol sebze, meyve yiyin sut ve sut urunleri tuketin , yuruyus veya spor yapin yeter bence bu saydıklarınız da nedir böyle
Hem doktora danismadan da kesinlikle almayin. Bazi insanlarin aspirin icmemesi gerekir kani sulandirdigi icin tehlikeli olabilir. Illa takviye isterseniz doktor tavsiyesiyle olsun bu. En basit vitamin bile tahlil sonucunda alinmali dozunun, kullanim suresinin ayarlanabilmesi acisindan. Aman dikkat -
evet. 1903bjk hocamın dediği çok doğru.siz bana bakmayıno zaman;
1-zeytinyağı
2-tam yağlı süt
3-tam yağlı peynirler..
4-turşu
5-kefir
6-sirke
7-güneş banyosu(30 dk.)
8-yumurta
9-zeytin
10-fındık,fıstık..
11-çin/nane yağı(baş ağrısı için)
12-papatya,melisa,yeşilçay..
...
-
@otuzyılsavaşı hocam cok tesekkurler,emeginize saglik️ Sanirim bunlari icersem gercekten gunde 22 saat ders calisabilirim:)))
-
@otuzyılsavaşı
Bu liste daha güzel oldu -
@1umut
:))
rica ederim hocam
neden olmasın.1 saat uyku.1 saat yemek, mola vs. gayet mümkün :)) -
@1umut çalışmalarının da semeresini alırsın, bu kadar ugraşı verdikten sonra
-
@1umut çok eskiden tee öss zamanı sınıftaki herkes kullanıyodu ben hariç eğer dozu tutturabilirsen dikkat dağınıklığını vs önlüyor. Kilo aldırabilir, her gün almak yerine 36 saate bir veya iki güne bir almayı da denediklerini hatırlıyorum.
-
@otuzyılsavaşı bu listeye olmazsa olmaz
“Corekotu yagi”ni da eklemek istiyorum efendim:) her sabah ac karnina 1 kasik️ -
@mertmert amiin hocam cumlemiz icin insallah
-
@1umut aynen. Doktordan rica ederseniz yazma ihtimali var. Bende dehb olduğu için kolay aldım. Ama ona bile yazarken yarın bigün önüne çıkabilir işe girerken sıkıntı olur hakimlerde falan sorun olduğunu biliyorum gibi şeyler söyledi
-
Buarada ritalinin adi gectigi icin ekstra bi bahsetmek istiyorum, riskli bi ilac kendisi. Zaten kirmizi receteyle kurul onayiyla veriliyordu enson, hala oylemi bilmiyorum tabi. Hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği hastaligi olanlara veriliyor. Ve bi sure sonra kullanimi kesiliyor, cunku ilac bagimlik yapan bi ilac. Hani multivitaminlerle kiyaslanamayacak derecede tahribat yapabilr bilincsiz kullanimda. Benim abime kucukken verilmisti ordan biliyorum. Dikkati topluyormu evet ama o hastaliga sahip degilseniz, asla ders icin alinabilcek bi ilac degil. Kas yapayim derken goz cikarmaya gerek yok
-
@rorschach159 hocam tam ben yazarken yazmissiniz, evet ritalini kullandigin gerekli yerlere bildiriliyormus. O yuzden cok da gerekli degil
-
@1umut aynen bitkisel ilaçları kullanmak daha akılcı ve faydalı olur kanım ca
-
@aliveli pharmaton ozamanlardan beri varmiymis ya:)) benim arda turkmenin reklamiyla haberim oldu:))) tesekkurler bakalim insallah tum tavsiyelerden sonra dikkati toplayabilip ders calisabiliriz:)
-
@1903bjk ah canim ah.. brokoli enginar yerine patates kizartmasi cikolata filan yiyince boyle oluyor:((( keske guzel ulkemin guzel sebzelerinin meyvelerinin kiymetini bilebilsek:/
Ama ise girince saglikli beslenecegim insallah. Bunda kesin kararliyim -
Pharmaton bende bi uyku hali yaptı. Kendimi çok halsiz hissediyordum kullanmaya devam ettim 1 hafta cinsel anlamda inanılmaz tuhaf hissetmeye başladım korktum bıraktım. 10 günlük kullanım deneyimim boşuna kimyasal yüklenmek oldu. Şahsi yan etkileri bendeki bunlar. Etkisi olmadı.
Ritalini ise kendi üzerinize yazdırmadan kullanan biri varsa tanıdık ondan alabilirsiniz benim doktor arkadaşım vardı ayarladı sağolsun
-
@1umut hocam hangi vitaminleri kullandıklarını bilmiyorum.
-
@otuzyılsavaşı TUS çalışmaları nasıl gidiyor
-
@1umut
evet."her derde devadır"
ve limonlu ılık su fakat tansiyonu düşürebilir lakin zeytinle dengelenir