Yüksek kilometreli araç almak
-
Bugün lafı geçti en kral arabanın motorunun 3-4 bin tl harcamayla sıfıra eş değer yapılabileceğini öğrendim. Arkadaşlar böyle bir durum varsa biz neden düşük kilometreli araç almak için en az 10 bin tl fazla para veriyoruz? Bunun mantığı ne
-
@aliveli bugün araç muayenesinde önümdeki arkadaşın araç kilometresi 550 bin civarındaydı. Aracıda muayeneden geçti, motorun çalışma sesi vs. gayet iyiydi.
-
Vergilerdeki artıştan sonra, "aslında yürümek de o kadar kötü değilmiş" e gider bu iş. Alışmayın alıştırmayın kendinizi dostlar rezil araç piyasasına.
-
@aliveli bu nu sadece motor olarak düşünmemek lazım arabanın elektrik aksamı kaportasını koltuklarını herşeyini düşünmek lazım ve sanatide yapılan motordan ne kadar hayır geleceğini düşünmek lazım sanayicilere hiç güvenim yok benim bir yağ değişiminden sonra bile kaç kere git gel yapılıyor bide motor yapsalar kim bilir neler olur
-
@mr-aday hocam o ayrı bir konu ama düşük km araç almanın en önemli sebebi motor gücü vs diye biliyorum. Ben bu kadar ucuza motor vs gibi aksamın onarılabildiğini bilmiyordum.
-
@aliveli, içinde söyledi: Yüksek kilometreli araç almak
rılabildiğini bilmiyordum.
Hocam onarılmasına onarılır ancak eskisi gibi olur mu ?
Bence araç konfor işidir ki sanayiden çıkmamak da bu konforu bozuyor, gerekirse segment düşürüp daha sorunsuz araç almak daha mantıklı geliyor. -
Taksiden çıkma araç almaktır.
-
@aliveli hocam en ufak parçanın orjinaliyle değişmiş olması bile 2.elde sorun çıkarırken motora işlem yapılmış olmasını satacağın kişiye açıklayamazsın ondan heralde :))
-
@maxmin hocam zaten mantığı bence de o, çünkü ikinci ek 400 bin 500 km de ne araçlar ses gelmiyor bakımlı pırıl pırıl ama ederi düşük sanırım herkeste aynı endişe var.