Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@duyguuu37 aynı şekilde bnmde umutsuzca gitmiştim mulakata guzl geçmişti ama referansı olmayanı almıyorlar dıye olumlu bı beklentım yoktu. darısı guy mulakatına inş
-
Neredeyse 5. Senem oluyor Guy,Sık,Vmy,içişleri,ikm,Gümrük,Ptt vs...Ömrümüzden 5 sene çaldılar.Askerlik yapamadım ve sevdiğim kız beni işsiz olduğum için bıraktı evlenemedim.Ben daha ne deyim.inşallah Birgün hak yerini bulur.inanıyorum Rabbim bana en güzelini nasip edecek.Hem bu dünyada hem ahirette inşallah.
-
@paradoks89 hocam bir seyi merak ediyorum bu ekip ise baslayacak ekip su an dimi yani forumda da gvs yapilio diye konusuldu o zaman tekrar bi gvs sureci beklenmeyecek degil mi eger oyleyse farkli planlar yapacam da
-
@duyguuu37 hiç bir bilgim yok inanın öğrenmek lazım. Ne gibi farklı plan gitmeyecek miisiiniz öyle olursa ?
-
Benimde referans arayışım hiç olmadı hatta Ankarada yaşadığım halde mülakata gidip gitmemekte kararsızdım.Mülakata girdiğimdem bile kimsenin haberi yoktu bende sizin gibi referanssız olmaz diyordum ama kazanmışım işte.Nasip bu işler Allah daha iyi kurumları kazandığımızı görmeyi nasip etsin hepimize çünkü bende çoğumuz gibi A grubu meslekler hedefiyle yıllarımı harcıyorum.
-
@paradoks89 bu evraklar gvs icin teslim edilecek birde onu bekleyeceksek gitmeyecegim hocam
-
@duyguuu37 anladım hocam ama diğerlerinin garantiside yok. net bir şekilde nerden öğrenebiliriz bunu gvs olcak mı olmayacak mı ?
-
@paradoks89 hocam garanti icin degil hakikaten yanlis da anlasilmasin torpilim var kazanirim diye dusundugumden degil,bir gvs olacak 6 ay da onu bekleyeceksek ben artik bu belirsiz surecten yoruldum belirsizlik devam ettikce ne is ariyorum ne bir seyler yapmak istiyorum olmuyor bi yol cizip ufaktan baska seylere bakacagim,forumda ayni anda gvs niz de yapiliyor diyenler olmustu onun icin merak ettim
-
Bir aya başlarsınız
-
Gvs ayrıca atandıktan 2 ay sonra form falan dolduruyorsunuz o zamn yapılıyor. Önceden üstün körü bi bakmışlardır. Atandıktan sonra daha dderin
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Darısı işe başlamanıza olsun tez zamanda.
-
@fişek-morgen Hocam siz bilgilisiniz sanırım. Önümüzdeki süreci anlatır mısınız ne kadar sürede başlarız
-
Maas ne kaa?
-
@fişek-morgen ustun koru bakmalari bu kadar sure mi almis hocamtesekkur ederim hocam
-
Hayırlı olsun dostlar. Sizler adına sevindim, kazanamayanlar adına da üzüldüm. Henüz GTB personeli olmuş değilsiniz, evraklarını teslim etmeyeni bağlayıcı hiçbir şey yok. Evrak tesliminden sonra kura çekimi ile görev yerine gitmeyen normalde memuriyetten çekilmiş sayılır ama bu sözleşmeli olduğundan istifa etmiş sayılır. Diğer soruları sorabilirsiniz?
-
@antimülakat yani simdi uzuuun uzuuun bir gvs sureci yok mu hocam forumda daha once konusuldugu gibi bir gvs yapilmis olabilir mi fikriniz ya da bilginiz var mi
-
Arkadaşlar özelden de çok soran olmuş: Tekrar söylüyorum şu an tamamen sözleşmeli kamu personeli değilsiniz. Evrakları teslim ettiniz de sözleşmeli personel olursunuz. Şu haliyle henüz bir yaptırım vs. söz konusu olmaz. Şayet evrakları teslim etmiş olsanız dahi, kura çekimi sonrası 1 ve 15 günlük sürelerde görev yerine intikal etmez iseniz sözleşmeli personel olmaktan istifa etmiş sayılırsınız. Bu durumunda hiçbir bağlayıcı tarafı yoktur, dilediğiniz zaman memur olabilirsiniz. İlerleyen süreçte yani işe başladıktan sonra başka bir kamu kurumunda normal memurluk veya a kadro memurluk kazanırsanız da istediğiniz zaman istifayı basar ve geçiş yaparsınız.
-
@antimülakat bende mi ozelden sorsam aceba
-
@antimülakat hayırlı olur inşallah eyvallah. Peki evrakları teslim ettik ardından kurada istemediğimiz bir yer geldi başlamadık istifa etmiş olursak herhangi tazminat ödeme durumu oluyor mu acaba yada atandigimiz yere gittik bir kaç ay sonra istifa ettik herhangi bir tazminat yada başka bir sorun karşımıza çıkıyor mu
-
@antimülakat birde eğitim ne zaman oluyor acaba. Ankara da bir eğitim alınıyor sanırım