Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat Anladım hocam,çok teşekkürler. İkisi de sözleşmeliyse sıkıntı olabilir.
-
YEDEK arayan oldu mu alacaklarmıymış hemen yedekleri de ona göre rapoer felan alalım
-
Arkadaşlar beni dinleyen yok mu ya @Antimülakat hocam size zahmet bir etkinlik mi yapsak ne.Yedek sayısı çok az.Memurlar nette haber yapmış.Kazanamayan arkadaşlar Cimere falan yazalım.Yedek sayısı arttirilsin diye.1250 alimda 67 yedek olur mu ya.
-
@antimülakat çok teşekkür ederim.
-
@ertuğrulbey hocam önce başka bir başlık açalım. O başlıkta bir toplanma olsun. Daha sonra bir kaç yazı yazalım. Ama ne kadar kişi katılır, çok etkili olur mu? Emin değilim ama yine de bir omuz atalım.
-
@antimülakat Hocam eğitim sürecinde konaklamayı kurum mu karşılıyor yoksa ev mi tutcaz nasıl olacak o iş ? Ve maaş alacakmıyız bu süreçte
-
@ertuğrulbey ben cimere yazdım ama tabi ortak birşeyler yapmak daha etkili olabilir. Bu forumda hemen herkes ya muhafaza ya da muayene.. bürodan ve sorunlarından bahseden yok.. bizde hiç yedek liste yok mesela.. bunu benden başka dile getiren yok.. yedek belirlenmemesi ve listenin söylenen alım rakamından 17 kişi az olması bu kadar normal mi? 500 küsür kişinin içinden başarılı olan 17 kişi daha bulunamamış mı? Şahsen mülakatım oldukça da başarılı idi kanımca..
-
@suaybg kurum eğitim merkezinde kalacak yer mevcut. Fiyatı da oldukça uygun, alacağınız günlük harcırah masrafları karşılamaya yeter.
-
@antimülakat hocam 4b sozlesmeliyken a gurubu bir kadroya gecerken bekleme suresi dogmuyor
-
@antimülakat döner sermaye maaşları konsunda bilginiz warmi acaba bide sözleşmeli olması ne kadar etkiler
-
Arkadaşlar izmir’de İkamet edip alamayan varsa raporu TORBALI DEVLET HASTAHANESİ 2 Saat içinde rapor çıkıp onaylanıyor , fakat sadece göz muayesini yapan hoca çok inçe eleyip sık sokuyor ona göre hala alamayan varsa torbalı devlet hastahanesine gidip alabilir .
-
@rul0kat elbette hocam a kadroya bile gerek yok. Merkezi atama ile b kadroya geçişte dahi bir sıkıntı olmaz. Ben sadece 4/b olan başka kadronun durumunu bahsettim.
-
@didos88 maaş mesai yolluk ek5000 gibi şeyler vardır. Döner sermaye merkezde olabilir sadece, taşra da yok.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@didos88 maaş mesai yolluk ek5000 gibi şeyler vardır. Döner sermaye merkezde olabilir sadece, taşra da yok.
muayene memuru maaşı ne kadar?
-
@antimülakat yani totalde nekadr acaba
-
Polis mesleginin sorunlari yazin googleye oturun hepsini okuyun. Bir tane bile olumlu yorum goremezsiniz. Ama bakiyorsun hepsi havali artist gumrukculerde boyle sanirim
-
@didos88 en düşük ay 4.000 tl. Bulunduğun gümrüğe göre en yüksek aldığın ay 7.000 tl. Yolluk olmayan yerlerde 4-5 bin arası. Yolluk olan yerlerde 5-7 bin arası.
-
Arkadaslar bu saglik raporu bir defaya mahsus mu aliniyor yoksa belli periyotlarla tekrar isteniyor mu?
-
@antimülakat abi şu rakamlari her gordugumde kafamda sampiyonlar ligi muzigi caliyor ya
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@didos88 en düşük ay 4.000 tl. Bulunduğun gümrüğe göre en yüksek aldığın ay 7.000 tl. Yolluk olmayan yerlerde 4-5 bin arası. Yolluk olan yerlerde 5-7 bin arası.
Teşekkürler döner sermaye için benm duyduğum rakam 3000 civarıydı şaşırdım