Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek maaş güzel ama iş yoğundur. Ayrıca riski çoktur, her an mesaiye kalabilir, her an şimdi ne yapacağız diyeceğin bir olayla karşılaşabilirsin. Biraz mevzuat, biraz vicdan ikisi de dengeli olmalı yoksa erken göçersin.
-
https://chat.whatsapp.com/GpNpFvIHZ3o2k8ikPSHL4r Muayene kazananlar için wp grubu arkadaşlar
-
@antimülakat slm muayene maaşı ne kadar acaba bilginiz varmı
-
@gazili_20 muhafaza icin olan yok mu ya:)
-
@antimülakat hocam bu rakamlar döner sermaye için mi muayene için mi?
-
Taşra memuru - muhafaza memuru - muayene memuru MAAŞ + MESAİ = 4 BİN İLE 5 BİN TL ARASI ALIR. Burada az mesai fazlasıyla muayene 100-200 TL fazla alır. Yoluk olan yerlerde:
Muayene en yüksek yolluğu alır, sonra memur ve en son Muhafaza memuru alır.
Örnek: Muayene 1.700 TL yolluk alıyorsa
Memur 1.400 TL, Muhafaza ise 1.100 TL yolluk alır. -
@antimülakat Hocam bahsettiğiniz eğitim atandığımız yerlere hiç gitmeden başta eğitimi alıp sonra mı gönderiliriz yoksa biraz çalışıp sonra eğitime mi çağrılırız malum hiçbirimiz ne iş yapacağımızı bilmiyoruz
-
@sinek ty zaten muhafaza wp grubu gibi oldu=)
-
@0626 bence once kura cekilir sonra egitim verilir en son calisma yerine gonderilir. Bu sayede gercekten gidecekler belli olur.
-
@sinek once kura sonra calisma .calisirken egitim dairesinin uygun buldugu vakit egitime cagrilirsiniz
.Daha once olan buydu -
@kpss-a-bağımlısı hocam.siz muhafaza misiniz halihazirda
-
@sinek ben degil esim muhafaza memuru
-
@0626 önce başlarsanız işe sonra eğitim dairesinin durumuna göre 60-70 kişilik gruplar halinde eğitime alınırsınız. Muhafaza için her dönemde en fazla 3-4 grup olur yani totalde en fazla eğitim alacağınız sayı 200 civarı olur. Muayene ve memurlar tek tek çağrılır. Size çok önemli bir tavsiye vereceğim, kura çekiminden sonra.
-
Tek beklentim bir an önce başlamak. Elbette mesleki zorluklar, sıkıntılar, riskler var ama ben yüzüme içten içe gülen gerizekalı kuzenleri görmekten kurtuldum. Aile sohbetlerinde işimle ilgili anlatacak şeylerim olacak. Dilediğim gibi insanlara yardım edebileceğim. Belki gezmek istediğim yerleri gezeceğim. Daha ne olsun, Allah'a çok şükür, bin şükür, biraz üzerindeki ölü toprağını atalım artık.
-
Günaydın forum sakinleri. Ben de yazmak istedim duygularımı paylaşmak için ideal bir platform olduğunu düşünerek iki kelam edeyim dedim. 2015 mezunuyum Muhafazaya atandım her girdiğim mülakatta da 2015 ten beri ne yapıyorsun sadece KPSS mi çalışıyorsun diye alaycı tavırlarla muhatap oldum neyse ki kamu hizmetine dahil olabilmenin mutluluğunu yaşadım Allah a şükür. Beklediğime umarım değer hayırlısı olur İstediğim tek sektör kamu sektörüydü zira. Iyi ya da kötü olur benim icin bilemem kadın cinsi olduğumu ve evlilik hazırlığı içinde olduğumu da belirtmek isterim. Kyk borcu için anne ve babamdan dayanak sağlamayacak olma fikri inanılmaz hoş.. Kendi eşyalarımı kendim. Seçip ufak maddi yardımlar haricinde kimseden bir beklentiye girmeyecek olma düşüncesi muazzam. 2016 yılının bahtsızlığını verdiğim emeklerin çöp olușunun hüsranını Guy için şehirlerin bana. Yaptığı cilveyi unutabilmek. İcin bir basamak olacak diye düşünüyorum kendi adıma. Vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dilerim. Atanan arkadaşları canı gönülden tebrik eder atanamayan arkadaşlar için daha hayırlı kapıların açılmasını da Allah tan niyaz ederim.
-
@karahan92 bazı hastaneler benimkine dahil 3 4 gün sonra alırsınız diyor en erken bn de gümrüğü aradım anlattım durumu süre istedim diğer arkadaslardan da böyle bir talep geldiğini söylediler diğer belgeleri en geç carsamba teslim edin ama sağlık raporunu cuma da teslim etseniz olur dediler
-
@öğrenci ptt idari hizmet sözleşmeli 4b değil. sanırım başka kuruma geçiş için sordunuz. ptt'de çalışan biri istifa edip istediği kuruma geçebilir hiçbir sıkıntı yok.
-
@sinek sinekcim sen dguyda ortalığı karıştıran sinek misin:)
-
@antimülakat hocam a kadroya geçmek için istifa edip direk başlayabiliyor muyuz tazminat vs olmadan
-
@mhmt4228 hocam öyle olacak. Direk geçiş yapabilirsiniz.