Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar 184 kişilik lisans büro personeli alımında neden 167 isim belirlenmiş ve neden yedek liste belirlenmemiş sizce? Yedek belirlenmeyen tek liste bu???
-
@yfg bu konuda yetkili @Antimülakat
-
@rainypeace hocam diğer kişiler mülakat sonucuna göre yeterli puanı alamamış anlamına geliyor.
-
@ucanbalon öyle yapicam hocam riske atmaya değmez o kadar uğraştıktan sonra
-
@yourdreams, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sinek 5 tüp kan,ultrason,göze baya kapsamlı baktılar vücutta dikiş izi var mı diye bakıldı hocam
5 tup kanı napıo
-
@sinek onsuz olmuyomuş
-
@diablo6146 enfeksiyon,hormonlar,kolesterol diğer bütün kan değerlerine baktılar normalde gidince bu kadar detaylı vermiyorlar aslında doktor yeniydi sanırım hevesinden olabilir
-
Bizim maaşlar ile kadrolu muhafazalarin maaşları arasında çok fark olur mu arkadaşlar ?
-
Geri planda yapilan testlerin onemi yok. Raporda silah kullanir heryerde calisir. Muhafaza olur yazsin gerisi bos diye dusunuuorum
-
Mal bildirim formu 2 sayfa arkalı önlü mü olacak yoksa 2 sayfa ayrı ayrı mı fark var mı? Ve Mal bildirim formunda kurum ve göreve ne yazıyoruz muhafaza için?
-
@brs ben bu gün aradım kurum yerine Ticaret Bakanlığı, Görev yerine de Gğmrük Muhafaza Memuru yazarsın. Sicil yeride boş kalacak
-
Bn bugün aradım sağlık raporunu en geç cuma teslim etseniz yeter ama diğer evrakları çarşambaya kadar teslim etmeniz gerekiyor dediler
Kura çekimi ne zamn bilgisi olan duyumu olan var mı teşekkürler -
@ucanbalon eyvallah kardes saolasın
-
Evrak koyulan zarfın üstüne bişey yazıyormuyuz posyayla gönderen arkadaslar
-
@mhmt4228 bugun hastanede biriyle tanıştım raporu alırken oda muhafaza için alıyordu ayın 9.da olacakmış diye söyleniyor dedi bilmiyorum ne kadar doğru
-
arkadaşlar muayene memuru için whatsapp grubu kuruldu mu ? bilgisi olan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
-
@estergon3457 Eyüp devlet hastanesi mı?
-
@engin0516 yok kardeş sakarya yenikentte oda formları okuyom felan diyordu selam olsun okursa
-
@estergon3457 bir kaç kişi üzerine gönderici ve alıcı bilgilerini yazmıştı bakanlıkta buna dair bir bilgi yok ama ben onları görünce nolucak diyip yazdım
-
@estergon3457 inşallah öyledir