Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@yourdreams az önce ptt de evrakları gönderdim ne zamana gider diye sordum yarına orada olur demişti
-
@duyguuu37 ben ptesi elden teslim edecegim insallah
-
Arkadaşlar bir sorum olacak..
Sözleşmeliden kadroya geçmekte sorun yok. Fakat sözleşmeliden sözleşmeliye geçiş için sıkıntı olur mu ?
Burasını kazandım Ptt Uzman yardımcılığı için puanım 75, olursa mülakat bekliyorum. Diyelim oldu.. Gümrük muhafazdan ptt'ye geçebilir miyim?
-
Arkadaslar olumsuz yorumlara takilmayin. Gece aynidir ama herkesin karanligi baskadir bunu unutmayin. Ne cektigimizi bir biz bir Allah biliyor. Hersinav mulakat sonrasi girilen depresyonlar uykusuz geceler sacma sapan sorular vs bunlari ceken biziz. Eldeki kusu kacirmayin. Yine sinavlara girersiniz A kadroya gecersiniz. Ben 4 yildir mezunum elde var 5 6 mulakat sonuc sifir. Yasitlarim evini aldi cocuklari okula basladi. Bende basta sadece A kadro dedim dedim ama sadece demekle kaldim basvurmadim diger ilanlara sonra pisman oldum. Sizde yasamayin bu pismanligi bi yerden ipin ucunu yakalayin. Yok bilmem uykusuz geceymis de 5 6 ay ailenden ayrilmakmis vs bublari gecin arkadaslar bunlari okudukca sanirsin muhafazalar köle sanirsin ölmeye mahkum. Gecin abi zaten turkiyede halinden memnun kimse yok. Eldeki kuşa sahip cikin
-
Maaşlar hakkında bilgisi olan var mı kadroluyla farkı ne kadar fln
-
@tıpınbiraltdalı sağolun hocam heyet salıya bıraktı bir sürü tahlil koşuşturmaca yetiştiremedik
-
@yourdreams bana da salı buradan alırsın ankaraya götürürsün demişlerdi baya ısrar edince artık bıktılar benden tamam halletmeye çalışalım dediler hallettiler.
-
@yourdreams hocam.birsuru tahlilden kastiniz hangileri?
-
@köymen10 ben kazandım muhafazayım ve mesleğe geldikten sonra 2 guy kazandım müfettişlik sınavları gördüm 2 denetmen yardımcılığından elendim iş sende biter kardeşim oturur fırsat buldukça çalışırsan sana kimse neden çalışıyorsun demez benım Türkiye derecem var nöbetli çalışırken yaptım.Bu işsizlikle bu şartlar altında muhafaza candır o kadar söyliyim ocakta en düşük alının yer yaklaşık 5.000 alacak batıda yolluğun ek ödemenin olduğu yerde 7.500 8000 bulursun bi düşün istersen
-
@sinek veremez o da kim oluyor sınır kapılarında havalimanında deniz limanlarında yetkili sensin giriş çıkışta tanısan bile polisi arabayı durdurup arama yetkin var gümrük müdürünün arabasını da ararsın başmüdürün de tabi bu kadar yemez ama yetkin var sonuçta polis de sana emir filan veremez mitçi de veremez asker de veremez hiyerarşi olarak bizden farklı teşkilat
-
@sinek 5 tüp kan,ultrason,göze baya kapsamlı baktılar vücutta dikiş izi var mı diye bakıldı hocam
-
@yourdreams hocam ben Ankarada bir hastaneden aldım 2 gün yaklaşık 20 arkadaşla karşılaştık hepimiz muhafaza için rapor aldık. Tüm doktorlar kaşe/imza dışında neredeyse soru bile sormadı bırakın tahlili.Hatta birkaç doktor rapor bekleyenleri topluca alıyordu içeri sırayla imzayı atıp çıkarıyordu.
-
@0626 hocam bende yazilanlari okuyunca doktora söyledim kan ve ultrason olmadan veremeyeceğini söyledi.Dahiliye sıkıntı çıkarmasaydı bugün yetişirdi.
-
Arkadaşlar hangi adrese gönderdiniz Söğütözü yerleşkesi mi Eskişehir yolu yerleşkesi mi?
-
Veya hangi adrese gondermemiz gerekiyor?
-
@engin0516 Adayların atanabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri ve beyanlarını 03/10/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı (Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06530 Çankaya / ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen aday atanma hakkını kaybeder.
-
@yourdreams salı gününe kalsam mutlaka elden götürürdüm bence riske atmayın ben dün gönderdim bugün akşam 5 te teslim edildi yani yarınada kalabilirdi mesela bide ankaraya 3 saat mesafedeyim uzak bi şehirde değilseniz elden götürmenizi tavsiye ederim
-
@alpagu simdiye kadarki okudugum en guzel be motive edici yorum buydu
-
@yourdreams ultrason mu ? O ne ya
-
@diablo6146 siz muhafaza memuru musunuz?