TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

KPSS B
    gtb personel alımı 2018
    227
    2180
    582505
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tıpınbiraltdalı @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams az önce ptt de evrakları gönderdim ne zamana gider diye sordum yarına orada olur demişti

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sinek KVKK @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 ben ptesi elden teslim edecegim insallah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Arkadaşlar bir sorum olacak..

Sözleşmeliden kadroya geçmekte sorun yok. Fakat sözleşmeliden sözleşmeliye geçiş için sıkıntı olur mu ?

Burasını kazandım Ptt Uzman yardımcılığı için puanım 75, olursa mülakat bekliyorum. Diyelim oldu.. Gümrük muhafazdan ptt'ye geçebilir miyim?

• S
            sinek KVKK Son düzenleyen:

Arkadaslar olumsuz yorumlara takilmayin. Gece aynidir ama herkesin karanligi baskadir bunu unutmayin. Ne cektigimizi bir biz bir Allah biliyor. Hersinav mulakat sonrasi girilen depresyonlar uykusuz geceler sacma sapan sorular vs bunlari ceken biziz. Eldeki kusu kacirmayin. Yine sinavlara girersiniz A kadroya gecersiniz. Ben 4 yildir mezunum elde var 5 6 mulakat sonuc sifir. Yasitlarim evini aldi cocuklari okula basladi. Bende basta sadece A kadro dedim dedim ama sadece demekle kaldim basvurmadim diger ilanlara sonra pisman oldum. Sizde yasamayin bu pismanligi bi yerden ipin ucunu yakalayin. Yok bilmem uykusuz geceymis de 5 6 ay ailenden ayrilmakmis vs bublari gecin arkadaslar bunlari okudukca sanirsin muhafazalar köle sanirsin ölmeye mahkum. Gecin abi zaten turkiyede halinden memnun kimse yok. Eldeki kuşa sahip cikin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • Y
              YFG Son düzenleyen:

Maaşlar hakkında bilgisi olan var mı kadroluyla farkı ne kadar fln

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Y
                yourdreams @tıpınbiraltdalı Son düzenleyen:

@tıpınbiraltdalı sağolun hocam heyet salıya bıraktı bir sürü tahlil koşuşturmaca yetiştiremedik

T S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • T
                  tıpınbiraltdalı @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams bana da salı buradan alırsın ankaraya götürürsün demişlerdi baya ısrar edince artık bıktılar benden tamam halletmeye çalışalım dediler hallettiler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    sinek KVKK @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams hocam.birsuru tahlilden kastiniz hangileri?

• alpagu
                      alpagu @köymen10 Son düzenleyen:

@köymen10 ben kazandım muhafazayım ve mesleğe geldikten sonra 2 guy kazandım müfettişlik sınavları gördüm 2 denetmen yardımcılığından elendim iş sende biter kardeşim oturur fırsat buldukça çalışırsan sana kimse neden çalışıyorsun demez benım Türkiye derecem var nöbetli çalışırken yaptım.Bu işsizlikle bu şartlar altında muhafaza candır o kadar söyliyim ocakta en düşük alının yer yaklaşık 5.000 alacak batıda yolluğun ek ödemenin olduğu yerde 7.500 8000 bulursun bi düşün istersen 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • alpagu
                        alpagu @sinek Son düzenleyen:

@sinek veremez o da kim oluyor sınır kapılarında havalimanında deniz limanlarında yetkili sensin giriş çıkışta tanısan bile polisi arabayı durdurup arama yetkin var gümrük müdürünün arabasını da ararsın başmüdürün de 😄 tabi bu kadar yemez ama yetkin var sonuçta polis de sana emir filan veremez mitçi de veremez asker de veremez 🙂 hiyerarşi olarak bizden farklı teşkilat 🙂

• Y
                          yourdreams @sinek Son düzenleyen:

@sinek 5 tüp kan,ultrason,göze baya kapsamlı baktılar vücutta dikiş izi var mı diye bakıldı hocam

0 D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • 0
                            0626 @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams hocam ben Ankarada bir hastaneden aldım 2 gün yaklaşık 20 arkadaşla karşılaştık hepimiz muhafaza için rapor aldık. Tüm doktorlar kaşe/imza dışında neredeyse soru bile sormadı bırakın tahlili.Hatta birkaç doktor rapor bekleyenleri topluca alıyordu içeri sırayla imzayı atıp çıkarıyordu.

• Y
                              yourdreams @0626 Son düzenleyen:

@0626 hocam bende yazilanlari okuyunca doktora söyledim kan ve ultrason olmadan veremeyeceğini söyledi.Dahiliye sıkıntı çıkarmasaydı bugün yetişirdi.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • engin0516
                                engin0516 Son düzenleyen:

Arkadaşlar hangi adrese gönderdiniz Söğütözü yerleşkesi mi Eskişehir yolu yerleşkesi mi?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • engin0516
                                  engin0516 Son düzenleyen:

Veya hangi adrese gondermemiz gerekiyor?

• T
                                    tıpınbiraltdalı @engin0516 Son düzenleyen:

@engin0516 Adayların atanabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri ve beyanlarını 03/10/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı (Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06530 Çankaya / ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen aday atanma hakkını kaybeder.

• ucanbalon
                                      ucanbalon @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams salı gününe kalsam mutlaka elden götürürdüm bence riske atmayın ben dün gönderdim bugün akşam 5 te teslim edildi yani yarınada kalabilirdi mesela bide ankaraya 3 saat mesafedeyim uzak bi şehirde değilseniz elden götürmenizi tavsiye ederim

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • S
                                        sinek KVKK @alpagu Son düzenleyen:

@alpagu simdiye kadarki okudugum en guzel be motive edici yorum buydu

• S
                                          sinek KVKK @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams ultrason mu ? O ne ya

• S
                                            sinek KVKK @diablo6146 Son düzenleyen:

@diablo6146 siz muhafaza memuru musunuz?

• 1
                                            • 2
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 62 / 109
                                            • İlk ileti