Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@yea-sbf hocam mesela kbb soru soruyor ama mesela dahiliye benden ekg istedi. Psikiyatri uyusturucuya bakmak icin idrar istedi. Demek doktordan doktora farkediyor. Sorun degil hocam silah kullanabilir yurdun heryerinde gorev yapar ibareli raporu alalimda gerisi onemli degil. Zaten bi sikinti olsa o raporu vermezler
-
@sinek Hastane farkıdır hocam. KBB'ci imza için yapılsın demiştir çok önemli değil bence de. Örnek rapordaki gibi ifade geçtikten sonra sorun olmaz
-
@tıpınbiraltdalı hocam sonucta kani uyusturucu icin aliyorlar diye dusunuyorum ha kan ha idrar cokta farketmez sanki
-
@buhara aynen hocam. Prosedure cok takilmamak lazim
-
@sinek haklısın ekte gösterdikleri gibi belgeni aldıysan gerisi önemli değil dediğin gibi
-
@sinek sizinki hakkaten rapormus. Bizde hiç bişey yapmadılar. Aynen öyle hocam rapor alınca gerisi önemli değil
-
Bendede hiçbişeye bakmadılar sadece göz dgerleri direk imzaladı bişeylerin eksik olması sıkıntı değil önemli olan kurulun o raporu vermesi
-
Arkadaşlar, Ankara'da olanlar için sağlık raporunu en hızlı veren Ulus Devlet Hastanesi ve eski Devlet Demir Yolları hastanesi yeni ismiyle Gazi Mustafa Kemal Hastanesi olarak söylediler.
Ulus dh. günlük max 60 kişi için istenen raporu veriyormuş, 3 vesikalık fotoğraf götürülüyormuş ve 200 tl de ücreti varmış. -
Arkadaşlar bu formları doldururken çok fazla da kasnağın. Bunların memur arkadaşlar elden alırken kontrol edecekler, bir de teslim ettiğiniz belgelerde bile daha sonra eksik var diyecekler. Atanmanıza engel teşkil edecek şeyler değil bunlar, prosedür gereği, özlük ve sicil dosyanızın açılması için toplanan belgeler. Size bir numara verilecek, sanırım o da kayıt numarası gerisi işin esprisi.
-
@antimülakat aynen abi en onemlisi su saglik raporunu almak. Gerisi 3 5 kagit parcasindan ibaret. Siz nasil oluyorda herkonu hakkinda bilgi sahibisiniz inanin hayranim. Hangi basliga baksam raconu sen belirliyorsun
-
@sinek yok kardeşim bizim ki olabildiğince dostlarımıza bildiklerimizi aktarmak. Bunu İİBF/SBF adına gelenek haline getirmek. Herkesin birbirine yardımcı olmasına vesile olursak ne mutlu bize.
-
@Antimülakat abi polis memuru gumruk muhafaza memurundan ustun mudur? Polis muhafazaya emir verebilir mi ? Acaba bilginiz var mi?
-
Arkadaslar bu saglık raporundan ayrı belgeler varya dilekçe mal bildirimi felan onların renkli çıktı olması önemli mi , yoksa direkt siyah beyaz olur mu
-
@exclusive yaşadagıdın şehirden gitmek geceleri çalışmak arada 3-5 ay geçici görevlere gitmek bayramlarda eve gelememek istiyorsan gumrugu tercıh etmelısın
-
@diablo6146 hocam yapmayın bi heves başvurduk
-
@yourdreams göçteumiş arkadaşta kendi şehrinde ondan dedim bizim gibi işşizlere göre ssıkıntı yok
-
Belgeleri elden teslim eden oldu mu
-
@estergon3457 ben siyah beyaz gönderdim hocam sorun olmaz
-
Salı günü aps yapsam yetişir mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar Mal beyannamesi belgesinde borç ve alacak bilgileri kısmında kişilere ait miktarları mı yazcaz yoksa banka kredi borçları da yazılacak mı?