Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar mal bildirim formunda en üst kısımdaki ( kurumu,ünvanı, sicil no) kısmını boş bırakıyoruz değil mi halihazırda kamuda çalışmıyorsak ?
-
@duyguuu37 hocam zaten onlerinde her türlü bilgi var. Saklamak bile yanlis olur. O yuzden baska bi meslektetdi almayalim diyeceklerini sanmıyorum. Tabi olay sadece bu etkene bagli degil..
-
@0626 bende sizin gibiyim. Hatta cogu kisi böyle emin olun ama hakkimizda hayırlısı olsun. Kimse bilmiyor uzmanlik ya da mufettislige geçişte nasil davranirlar su an. Bende meraktayim
-
@antimülakat hocam size katılıyorum.Bence kimse işi begenmemezlik yapmasın göreve başlasınlar.Bu mülakata ilk sıralarda girdim ama elendim.Ben alsalardi puanım yüksek olmasına rağmen hiç düşünmeden başlardım.
-
Göç idaresinde işe başladım 4bli olarak. Yaşadığım şehirde çalışıyorum, gümrük muhafaza da kazanmışım, ne yapsam bilemedim, geçme hakkım var mı onuda bilmiyorum, geçebiliyorsam geçsem mi geçmesem mi kararsızım, fikirleriniz nelerdir?
-
@0626 ben de varım hocam p48 puanım 88 ve gitmeyi düşünmüyorum. Mesleği beğenmediğimden ya da küçümsediğimden değil. Nedeni şu bizim gibiler için ilan en erken 1 yıl sonra gelecek çünkü suan hepsi mülakat aşamasında ve sen 1 yıl kitap açamayacaksın belki de sonra ilan gelicek oturup 20 gün ders çalışacaksın ve malesef hiç bir sınavı kazanamayacaksın ki örneği cok fazla bunu kendim için de söylüyorum. O yüzden iyi düşünüp karar vermek gerek sadece bunu da düşünmedi de istedim hakkında hayırlısı olsun
-
@köymen10 Hocam ben mezun olalı 3 yıl oldu yaklaşık artık bir yerlerden başlamak gerek diye düşünüyorum.Sizde çok haklısınız bende bir kariyer memurluğunda kurumlar için daha faydalı olacağımı düşünüyorum Ancak 1 yıl sonra ilan gelir + 1 yılda yazılı mülakat soruşturma sürer 2 yıl daha boş durmak demek.Birde o mülakattan elenirsen zaten tamamen başa dönmüş oluyorsun.
-
Arkadaşlar bu mal bildirimi nasıl olacak bir bilginiz var mı.Birde formlar bilgisayardan mi doldurulacak.
-
@elfglsh ben elden doldurdum hocam mal bildiriminde bomboş basına kurum ve unvan yazdım sonuna ad soyad imza
-
@ucanbalon çok teşekkür ederim
-
@0626 Kararsızlık bende de var... c seviyesi yds ve 83-90arası kpss puanlarım var. Komisyon dahi a grubuna çalış demişti... Diğer yandan arkadaşlar da haklı bir mülakat/sınav olmadığı zaman gerçekten sıfırlıyorsun...
-
Saglık raporu için 182 yi aradım randevu almak için en az 10 gun sonrasına veriyor. Alabilen var mı ? (Ankara)
-
@karahan92 bugün bir hayli sıkıntı çektim istanbuldayım hastaneye gidip sağlık kurulundan form alıp doldurdum ardından vezneye belli bir ücret yatırıp sonra tek tek doktorları gezip kontrolleri yaptım bakanlık özel ibareli istediği için bu raporun çıkması daha uzun sürüyormuş raporun çıkma süresi de var beklemeden halletmek gerekiyor
-
@ucanbalon Kurum ve ünvan derken ticaret bakanlığı ve gümrük muhafaza mı yazdınız yoksa şuan halihazırda çalıştığınız bi yer var mı kamu kurumunda onu mu yazdınız ?
-
@suaybg gümrüğü yazdım hocam baska yerde çalışmıyorum boş mu bırakmak gerekiyodu acaba
-
@ucanbalon Ben boş bıraktım hocam atandığınız ibaresi olmadığı için. Sıkıntı olsa Ankaradaki görevliler doldururlar sanırım
-
Eldeki kus daldaki kustan iyidir arkadaslar. Elinizdekinn kiymetini bilin sonra ah vah etmeyin derim
-
@sinek aynen hocAm bigün muhafaza memuru olacagıma hayatta inanmazdım ama canıma tak etti artık en kötü devlet işi en iyi özelden ve işsizlikten iyidir
-
@ucanbalon muahafazaya da en kotu is olarak bakmayin bence
-
Birisi watsap gurubu kursa ne guzel olur ya