Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@muhafaza123456 hocam aradım sordum teslim olduysa sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum kaldı öyle
-
@yourdreams hocam yarın ad soyad versem kontrol edebilir misin bi sorsan belki söylerler?
-
@brs bende bakanlığa giden arkadaşımla sordurdum cevap vermiyolar çok fazla evrak var bakamayız eksik olursa biz ararız demisler
-
@didos88 ben evraklarımdan eminim sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum da belgeler oraya kesin ulaştı mı? Ptt gönderi takibinde teslim edildi yazıyor ama nedense güvenemiyorum. Stres oldum biraz
-
@brs bende aynı durumdayim ama yapcak bisi yok yarın son gün bi problem çıkacağını sanmam
-
@didos88 düşünsene belgeler aralarda bir yerlerde kaynıyor , yada taşınırken aradan kayıp düşüyor.
-
@brs hangi sehirdesin hocam ben keşke ankaraya gitseydim diyorum. Stres oldum. Malum bazı memurlar biraz umursamaz davranabiliyor.
-
Sorarım tabi nasılsa gidicem denerim en azindan
-
Arkadaşlar bu alım Sözleşmeli olduğu için malum bir belirsizlik var ortada sözleşme şartları ne olacak maaşlarda bir farklılık olacak mı bu konularda bilgi alabilen oldu mu?Belki bakanlıkta tanıdığı olan varsa öğrenmiştir bir şeyler.Belki 15 gün sonra işe başlayacağız ama hiç bir bilgimiz yok hala.
-
@muhafaza123456 yok hocam ya paranoyaklık olur o iyice bende diyorum Elden versem daha iyiydi ama gerek kalmıcak bence olacaktır
-
@muhafaza123456 yapcak bisi yok o da bi ihtimal
-
@0626, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar bu alım Sözleşmeli olduğu için malum bir belirsizlik var ortada sözleşme şartları ne olacak maaşlarda bir farklılık olacak mı bu konularda bilgi alabilen oldu mu?Belki bakanlıkta tanıdığı olan varsa öğrenmiştir bir şeyler.Belki 15 gün sonra işe başlayacağız ama hiç bir bilgimiz yok hala.
Dostum sartlar iyide olsa kotude olsa mecbur gidecez yillardir atanamadik 15 gun daha bekleyivermekte sknti yok
-
Arkadaşlar keşke elden verseydiniz kafaniz rahat olurdu. Ben özelde çalışıyorum zar zor izin aldım binbir dertle bir günlük. geceden çıktım sabah teslim edip hallettim. 9unda kura çekilecek ay sonuna işe başlanacak dedi görevli memur. 29 ekimi kastettiği açık üçüncü havalimanı açılışı oraya da bayağ alım olacakmis. Benim anlamadığım ne başvuru esnasında ne de belge teslimi esnasında güvenlik soruşturması ile ilgili belge vermedik yapıldı mı yapılacak mı ya da atandıktan sonra çalışırken yapılması mümkün mü? Ne dersiniz.
-
YEDEK LİSTESİNE DAHİL EDİLMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN HAKKI TALEPLERİNİ DİLE GETİRECEK BİR METİN HAZIRLADIK DOSTLAR!
https://www.tercihiniyap.net/haber/ticaret-bakanligi-20181-atama-sonuclarinda-yedek-aday-magduriyeti
-
@alika28, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar keşke elden verseydiniz kafaniz rahat olurdu. Ben özelde çalışıyorum zar zor izin aldım binbir dertle bir günlük. geceden çıktım sabah teslim edip hallettim. 9unda kura çekilecek ay sonuna işe başlanacak dedi görevli memur. 29 ekimi kastettiği açık üçüncü havalimanı açılışı oraya da bayağ alım olacakmis. Benim anlamadığım ne başvuru esnasında ne de belge teslimi esnasında güvenlik soruşturması ile ilgili belge vermedik yapıldı mı yapılacak mı ya da atandıktan sonra çalışırken yapılması mümkün mü? Ne dersiniz.
Ne belgesi vercen sen hersey devlette var zaten
-
Raporda imzalardan Bolum baskani yokmus yerine baskan yardimsina imza attirdim bi sknti cikarmi
-
@diablo6146 sorusturma bitti daha oncede konusuldu evrak tesliminde de bunu sordum,ve tabiki devlette tum secerimiz var,su an ki kazanan arkadaslarin ise baslamasi ay sonunu bile bulmayabilir
-
@diablo6146 hocam pardon sizi etiket yapmayacaktim alinti yaptiginiz arkadasi yazmam lazimdi:) birde raporunuzu hastane o sekilde sorun yapmadi ise bir durum yoktur belki gec oldu ama yeni gordum ben
Birde ek olarak artik mulakat listeleri belli olduktan sonra bircok kurum bankalar da dahil ufak tefek sorusturma isine basliyormus,herkese hayirli olsun insallah 9 ekimde kurrayi izleyecek olan varsa haberleselim -
@duyguuu37 kurranın 9 Ekim'de olacağı kesin bilgi mi ?
-
@duyguuu37 bankalar ne sorusturmasu yapiyor hocam?