Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Yedek listeyi ne zaman aramaya başlarlar hocam bi bilginiz ya da duyumunuz var mı acaba @Antimülakat
-
@ese03 o düzeye yakın olur galiba. @Antimülakat kardeşimizin paylaştığı linkte bu senenin maaşı 3750 görünüyo. Enflasyon zammı ve olağan zam ile ek gelirleri hesap edince artacaktır tahminimce. Ama tahmin tabi net bişey söylemek güç
-
@suaybg haburda calisan biriyle konustum ben yolluk ek bes bin haric 4300 aliyorum dedi. Beni mi kandirdi acaba?
-
@sinek yo normal. Ben de 4100-4200 duydum
-
@i̇lanbekleyenbiri 3750 nedir peki
-
Arkadaşlar büro personelinin maaşı ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim
-
@i̇lanbekleyenbiri Hocam benimde kuzenim antepte gümrük muhafazaydı oda belirtilen tutardan fazla alıyodu ama yer yer değişiyo başka gelirlerde oluyomuş. Siz hesabınızı 4500 ila 6500 aralığında olarak yapın. Yer yer değişim gösteriyo. Kaldı ki her yerde ek5000 yada yolluk yok.
-
o yazıyı 4 ay önce oluşturmuştum. Temmuz zammı orada yok, ayrıca enflasyon farkı da eklendi, maaş ve mesaide 300 civarı bir artış oldu. Tabi gelir vergisi onu aldı götürdü. Bir de şunu ifade edeyim kapıların çoğunda ek 5000 var. Onun da ederi 450 TL civarında.
-
En az 4 bin, en çok 6 bin diye düşünebilirsiniz. Her şey dahil, 6 bin üzeri biraz istisnai yerlerde olur, onlarda muhafaza verir mi emin değilim!
-
Arkadaşlar kura çekiminden sonra hemen başlıyomuyuz yoksa beklememiz gerek bi süreç daha var mı ?
-
@antimülakat sözleşmelilerde maaş farkı olcak mi peki bilginiz warmi
-
@didos88 olmayacağı söyleniyor hocam. İlk kez atama olduğundan bunu netleştirmek için biraz beklemek gerekecek!
-
@antimülakat tesekkurler️
-
@Antimülakat abi muhafaza memuru mesaiye kalabilir mi ? 12 12 calisiyorum diyelim. 12+2 calissam ucretini alir miyim ?
-
@sinek öyle bir şey yok. Mesai standart yatar. Ek mesai diye bir gelir yok.
-
arkadaslar bu kura icin bakanlikca onceden haber veriliyor mu.
-
@antimülakat Hocam şimdi diyelim gümrük muhafazayı kazandık seneye bi alım daha oldu ve puanımız iyi diyelim gümrük muayene için başvurabiliyor muyuz acaba ? Ya da kurum içi geçiş mümkün mü ?
-
@mhmtakf80 önceden duyuruluyor. sonra kura sonra atama onayı sonra işbaşı
-
@i̇lanbekleyenbiri demek ki 9 u soylentisi dogru degilmis
-
@i̇lanbekleyenbiri tesekkurler