Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaslar ACİL! muhafazadan mulakata giricem. Sizce mulakat sonuclari ne zaman açıklanır en erken en gec? Bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim..
-
@sad38guy mülakata girdikten sonra en az 5-6 ay sürer hocam kurumun daha önce yapmış olduğu alımlar ve mülakatlar sonuçlarındada böyle olmuştu
-
@savcıturgut mesela ne diolar çalışanlar?
-
@hoyuelo çok aşırı rüşvet dönüyormuş alanda almayanda sıkıntı yaşıyormuş. Onun dışında şiddet görenler varmış kendisi başka bir yer bulursam bir gün durmam diyor ama yinede bu işsizlikte gitmemek şükürsüzlük olur.
-
@sad38guy en erken Eylül en geç Aralık diye düşünüyorum. Hepsi birlikte açıklanır.
-
@duyguuu37 evet gerçeğe aykırılık gibi bir durum var ama bence 1-2 cm Türkiye şartları göz önüne alınınca ehemmiyet arz etmemeli bu kadar işsiz varken gidip görecez galiba
-
@burcuburcu evet bu ülke herşey çok esnek
-
Dostlar ben fikrimi söyleyeyim. 1-2 cm.den bir şey oluyor. Hatta mülakata almadan direk o arkadaşlar gönderiliyor. Deneyerek anlayan bir çok arkadaş oldu, çok ümitli gitmeyin diye tavsiye edeyim.
-
@antimülakat ölçümü ayakkabısız mı yapıyorlar
-
@bonus yok topuklu ayakkabıyla yapılıyor
-
@arocey, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@bonus yok topuklu ayakkabıyla yapılıyor
-
Arkadaşlar mülakata sadece kimlik ile mi gidelim.
-
dostlar bir sorum olacaktı. benim 2019 şubat sonunda bitecek yüksek lisans tecilim var. mülakat açıklanma sürecinin uzun olacağından bahsedilmiş. olur da kazanırsam bu herhangi bi sıkıntıya sebep olur mu?
-
ee yarın muayene için mülakata gidecekleri bir görelim bakalım. heyecan var mı ? Bu arada ben ne sorarlar hiç bilmiyorum. Hiç de bir şeye bakmadım iyi mi
-
Mülakat öncesi ayakkabısız ölçüm yapılıyor. 1-2 cm bile problem oluyor ve mülakata katılım olmadan elenme söz konusu oluyor.
-
@antimülakat gumrukun 184 kisilik alımı için whatsap grubu var mi bilgisi olan varsa linki atar misiniz simdiden teşekkürler
-
@iktisat-yaman bizde yok, bizde forum ve ailesi var.
-
Diyelim ki mülakata girdik geçtik filanca yere tayin çıktı gitmezsek ne olur
Ohal sürecinde atandığımız yere gitmedik diye ömür boyu. Memuriyetten men mi yeriz -
@sasvesas bende en çok bunu merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
-
Bugün mülakata giren arkadaş komisyon üyeleri hakkındaki düşünceleriniz neler umarım kasıntı insanlar değillerdir