Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Beyler bayanlar bu onay ne zaman verilecek bi haber yok mu ?
-
Feragat dilekçesi örneği var mı ? Yoksa kendimiz bir dilekçe oluşturup göndersek yeterli olur mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@özlemm örneği yok. Kendimiz oluşturduk.
-
@misiko Teşekkür ederim.
-
Selamlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.Edirne grubundan olan var mı?
-
Atama onayı bakanlığın sitesinde yayınlandı arkadaşlar kazanan ve başlayacak herkes için hayırlı olsun
-
Feragat edenlerin adları yazıyor mu? Ben feragat etmiştim de hala yazıyor.
-
Tebligat bekleyecek olanlar için ne zaman gelir bilgisi olan var mi?
-
Arkadaslar benim ismim yazmiyo neden acaba ? Halen askerdeyim ondan dolayi mi acaba
-
herkese hayırlı olsun. şimdi tebligatı beklemek mi gerekir yoksa hemen gitmek mi? tebligatı beklersek ne zaman başlamak gerek?fikirleriniz nedir arkadaşlar
-
Arkadaslar sozlesme sartlarimiz belli degil misal gidip basladik sonra sozlesme hususlari belirlendi imzalamak istemedik nasil olacak
-
@misiko bende feragat ettim benim adım yok listede hocam. Ben dilekçeyi ertesi gün vermiştim ondan kaynaklı olabilir. Feragat edince dilekçe numarası veriyorlardı arayıp ne durumda olduğunu sorun isterseniz.
-
İstanbul için whatsapp grubumuz var isteyene gönderebilirim.
-
@kerry ben fax çekmiştim elden vermemiştim ama arayınca da açmıyorlar umarım bi sorun olmaz.
-
Feragat dilekçesinin ulaşmamış olması bir sorun teşkil eder mi acaba ?
-
Aceba su an feragat mumkun mu arkadaslar kurum acmiyor telefonu
-
En geç ne zaman işe başlayabiliriz arkadaşlar
-
Tebliğden sonra 15 günlük yasal süremiz geçerli değil mi?Bilen yok mu?
-
Herkes nasıl feragat ederimin peşine düşmüş. Bari mülakata gitmeseydiniz de yerinize başkalarını alsalardı.(zaruret olanlar hariç) burdan bayanlara sesleniyorum gidip yaşadığınız zorlukları buraya yazın da bu mesleğin zorluğunu bayanlar bilsinler. Bu meslek bayanlara göre olmadığını bi daha ki ilandan önce yazarsınız zaten.
Atama onayı çıktığına göre yarın müdürlüğe gidip başlayabilirsiniz arkadaşlar. Erken giden sicilde önde olur ne kadar erken giderseniz o kadar çok çok daha iyidir. Eğitime almada yükselemelerde sicil numarası çok önemli devrelerine göre.Herkese hayırlı olsun.
-
Arkadaslar wp grubunu paylasabilir misiniz ?