Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@balans-etkisi Neye göre bu yorumunuz ? İnsanları umutsuzluğa sevk ediyorsunuz. Yok böyle bir durum haberiniz olsun.
-
@walras12 yokmu 4 senedir gümrük personeliyim bi sgk denetmen yard bide guy mülakatından elendim,yakın zamanda hem guy hem dguyu kazanan arkadaşımı ikisindende elediler(o da gümrük personeli) yine başka bi arkadaşım guyu kazandı oda elendi mülakatta(o da gümrük personeli) bunlara dayanarak genel bi çıkarım yaptım yokmu giren var elbette tabi çok nadir oransal olarak yüzde 5-10 seviyesinde.istihtam politikası gereği bence almıyorlar.herkes istediğini seçmekte özgürdür ben yaşayıpta gördüklerimi kısaca aktardım
-
Bende aynı düşüncedeyim. Benimde gördüğüm onlarca gümrük personeli mülakatta elendi. Guy ve Dguy da ben sınavı geçene denk gelmedim. Özel olarak sordurdum gümrükte herhangi bir kazanana denk gelmedin.
-
@antimülakat hocam galiba kadroluda böyle. Çünkü birlikte atandığımız sözleşmeli en az 3 arkadaş biliyorum guy olup istifa eden.
-
@arocey aslında bende sözleşmeli personel için söylemiştim. Kadrolu durumu da farklı değildir ama Gürbulak'ta çalışanları doğranmışlar. İstanbul'u bilmiyorum? Sizinkiler nerede çalışıyor?
-
Egitimden vs haberi olan var mi yaa ? Bi de sozlesme de iyi bilen var mi becayis olmadigins dair bisey
-
@sad38guy becayiş gümrükte yok hocam. Eş durumu tayin ise sözleşmelilerde bir sene yok. Eğitimle ilgili henüz bir gelişme olmadığını biliyoruz.
-
1 yil oldugu nerede yaziyor ?
-
@sad38guy adaylık süreci. Memurluk adaylık sürecinde gönderme yapılmadı hocam.
-
@Antimülakat Hocam gümrük alımı olur mu 2019 yılında
-
@araskar gözlerim bakan hanımda hocamda. Yeni bakanlar personel almamak için yemin etmişler gibi davranıyorlar.
-
@Antimülakat 2019 yılında alım olur mu hocam size göre
-
@araskar olması gerekiyor. Ama biliyorsun bu işlerde son söz CB'de. Gerek yok dedikten sonra o iş bitiyor.
-
@Antimülakat hocam bakan hanımın yaptığı açıklamaya göre 7.792 kadro boşmuş yani kurumun personel ihtiyacı çok fazla gibi bir çağrı olmuş. Bu durumda ilanın gelmesi yakın mıdır? Bi duyumunuz var mı?
-
@pokuhantes gumruk bakanliginda mufettis abi var laf arasinda yil sonunda olur dedi ancak ozellikle sormadim alim olur mu abi dedim laf arasinda yilsonuna kadar olur dedi ancak pek bildiginden degil gibiydi yinede soylemek isterim.
-
@IS-LM teşekkür ederim. Umarım çok gecikmeden güzel bir ilan gelir.
-
@pokuhantes hocam şu dönem çok duyum aldığım söylenemez ancak olası ilan yakındır diye düşünüyorum. Tabi yine muhafaza memuru ağırlıklı bir ilan gelebilir.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam. Uzun zamandır beklediğimiz ilan dediğiniz gibi çok yakındır umarım.
-
2020 yılında alım olacağı kesin mi bilgisi olan var mı ?
-
@araskar, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
2020 yılında alım olacağı kesin mi bilgisi olan var mı ?
2021 yılında alım olucak mı acaba
-