Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@nly-btmz o puanla buro memurlugu zor ihtimal ama gumruk muhafaza olabilir. Malum son alimlarda muhafaza 70 puanla kapatti 1250 kisilik alimda.
-
@sawyer21 muhafazaya lisans mezunları alınıyor hocam, uzun zamandır önlisans mezunu alınmıyor muhafazaya.
-
@antimülakat aa dogru ya hocam ozur dilerim ben bi arastirip size birazdan yazarim buro personel aliminin kacla kapattigini
-
@nly-btmz 2018 büro personeli alimlari 83 küsürle kapatmis. Almis oldugunuz puanla sansiniz cok zayif
. Ama almis oldugunuz puanla sayet boy kilo sikintiniz yoksa polislik veya infaz koruma memurluguna basvuru yapabilirsiniz. -
yerel seçim öncesi bir gümrük memur alımı daha gelir mi?
-
@kml beklenti vardı ama şu son dönemde almamaya özen gösteriyorlar. Muhafaza yedek mevzusunu o kadar gündeme getirdik bir şey değişmedi.
-
@antimülakat yedek kontenjanlar dahil eksik kadrolar mutlaka dolacaktır. İnşallah çok sürmez.
-
@kml yedek sayısını az tuttular hocam. Yedeklerin tamamı yerleşseler dahi tüm kadro dolmadı.
-
Bizim egitimler ne zaman olur ? Duyumu ya da tahmini olan var mi ??
-
@sad38guy 2-3 ay sonra olacağını düşünüyorum. Net bilgi yok hocam.
-
@antimülakat İstanbul'da 3. Grup sona erdi 4 grup pazartesi başlıyor 2 hafta süren eğitim var
-
@engin0516 hızlı çıktı İstanbul desene!
-
@engin0516 egitim 2 hafta mi ?
-
@sad38guy evet
-
@engin0516 muhafazanin değil mi ?
-
@sad38guy evet
-
İstanbul'da herkese 3. havalimanında mı görev verildi? Yoksa dağıtıldı mı muhafaza memurları?
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@kml yedek sayısını az tuttular hocam. Yedeklerin tamamı yerleşseler dahi tüm kadro dolmadı.
ankarada yok mu egıtım
-
@diablo6146 muayene Ankara'da verilir diye düşünüyorum.
-
@sawyer21, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@nly-btmz o puanla buro memurlugu zor ihtimal ama gumruk muhafaza olabilir. Malum son alimlarda muhafaza 70 puanla kapatti 1250 kisilik alimda.
80 le büro personeli ihtimali var mı?