Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat kaç kişilik bir alım olabilir tahmini
-
@antimülakat hocam haburdayım şu an. İki hafta 16-36 çalışıyoruz. Bir hafta yani 7 gün ful 8-5 çalışıyoruz. Habur transit geçişe sahip bir gümrük. Beyanlar iç gümrüklerde yapılıp çıkış işlemi de haburda yapılmaktadır. Bankada çalışıyordum istifa edip geldim. İyi ki istifa edip gelmişim diyorum, yoğun gümrüklerde biri olmasına rağmen.
-
@stigltz hocam her zaman dediğim gibi kamuda en yoğun yer, özelde orta yoğunlukta olan yerden daha az yoğundur. Burada çoğu arkadaşımıza da banka yerine gümrük ve diğer yoğun kamu idarelerine geçmelerini tavsiye ediyorum. Sanırım Habur 5. bölge ve çok sıkıntılı bir yer değil.
Bu arada tek büyük sıkıntı yaşayan 12-12 veya burada da belirtildiği gibi 12-24 çalışanların durumu. Bu şekilde çalışanlar özel sektör kadar yorgunluk yaşıyordur.
-
@Antimülakat yedeklerle ilgili bir duyumunuz var mı hocam ? Kura tarihiyle ilgili
-
@talha28 maalesef şu anda yok. Ayrıca yedek listeye giremeyenlerle ilgili durumda henüz netlik kazanmadı.
-
@antimülakat aynen hocam. 5. Bölgede en iyi yerlerden biri olduğunu amirlerimizde her seferinde dile getiriyor.
-
@antimülakat Antimülakat hocam yedek listeye giremeyenlerin akıbeti belli. Bir şey olmayacak. Kimse uğraşmıyor, hakkını aramıyor. Herkes bir köşeye çekildi. Kimse ağlamasın bundan sonra yok iibf alınmıyor, kadrolar az yok mülakatlarda torpil yapılıyor giremiyoruz..vs diye.
-
@nightmare kimseninin bi kenara çekildiği yok herkes dilekçe,cimer yazdı elinden geleni yaptı sonuç bekliyor,bakan hanıma da ortak ses olarak ben yazıyorum çaba göstermek istiyosan sen de yazabilirsin.Bakanımızın haklı sesimizi dikkate alacağinı düşünüyorum.
-
@cons3693 Bakan Hanımın senin ortak ses olduğundan haberi var mı ?
-
@nightmare sen oturduğun yerden insanları yargılama hakkın yok önce çaba göster daha geçen mesaj atıyodun bana neyse.Yedek liste revize edilirse bana dua edersin.
-
@cons3693 çaba gösteriyorum kardeşim. Nereden biliyorsun göstermediğimi. Sana mesaj bile atmışım bak bu bile çabaladığımı gösteriyor.
-
Arkadaşlar ikinizi de yakinen takip ediyorum, birbirinize haksızlık etmenize gerek yok. Fazlasıyla bu süreç için çaba sarf ettiniz. En çokta ikiniz için bu süreçten bir şey çıkmasını istiyorum. O ses duyuldu, duyuruldu ama bakan hanım ne yönde karar verecek orası meçhul.
-
@engin0516 hocam ataturk havalimaninda calisma sarrtlari nasil ? Servis olsun lojman olsun bunlari cok merak ediyorum. Bende askerde oldugum icin subat sonunda baslayacagim bi aksilik olmazsa.. bir de haftasonlari calisma var mi uniformali mi yoksa sivil mi calisiyorsunuz? Sac sakal durumu nasil hocam bunlar hakkinda da bi ozet gecersen cok sevinirim.. tesekkur ederim simdiden
-
@sawyer21 özel den yazarım
-
@engin0516 bekliyorum hocam
-
@engin0516 neden özelden, buraya da bekleriz. En çok çalışılan yerlerden biri AHL. Buraya da yazarsan diğer arkadaşlarımızın da yararlanmasını sağlarsın!
-
Sakal tıraşı gerekiyor,lojman yok havalimanindaki birimlere göre çalışma şekli değişiyor ben 12-24 çalışıyorum yolcu bölümündkikeri 2 gündüz 2 gece 2 tatil , resmi kıyafetle çalışıyorum. Servis bizim bölümde yok diğer kargodur,yolcu salonudur felan onlarda varmı bilgim yok ,olabilir orada.
-
@engin0516 teşekkür ederiz. AHL bilgi alınması gereken bir yerdi.
-
çanakkale gümrük müdürlüğündeyim bende. şimdilik alışma süreci olaraktan evrak kayıt birimindeyim. daha sonra diğer servislerde de tecrübe edindikten sonra muhafaza olarak asli göreve başlatacaklarmış. çalışma şartları 24-48miş muhafazanın.deniz hudut kapısı kışları iş yoğunluğu az yazları havalimanı ve kepez limanının aktifliğiyle yoğunluk oluşuyormuş.burda da resmi kıyafet geçerli.
-
Gürbulak gümrükte sahada çalışıyorum.Zannımca 5. Bölgenin en yoğun kapısı.24-24 çalışıyoruz şu an.Ilerleyen zamanlarda çalışma saatleriyle ilgili değişiklik yapılabilir deniyor.