Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek hem maaş hemde mesaiye zam geliyor diye biliyorum. Sadece maaşa değil.
-
@gumruk40kişi bende 40 kişilik kirayı bekliyorum bizden pek kimse yok galiba WhatsApp grubu kurmak lazım evrakları vereli 40 gün oldu normalde ise başlamış olmaliydik
-
@gumruk40kişi veznedar.sizin ünvan nedir
-
@shn4680 kimyager benımkı de
-
@fuat valla bi yandan rahatım olacak dıye ama öte yandan insan dusunmeden duramıyor ya olmazsa kaygısı bastı. Bı de ev tasıma ıslerı kara kışa kalması bıraz kotu oldu. Sizin unvan nedir
-
Ambar memuru benim haklısınız kış geldi yerler belli olsa bari ona göre yolumuzu cizeriz malum personel daire ye ulaşamıyoruz haber almak için
-
muhafaza olan arkadaslar calisma yeriniz ve saatleri nasil bilgi verebilirler mi
-
Aynen dostlar muhafaza memuru olup, kapılara atananlar 12-24 mü çalışıyorsunuz, 12-36 mı? 24-48 mı? Yoksa en acımasız olanı 12-12 veya 24-24 mü? Bu soru önemli bir el atın.
-
Arkadaşlar bu 40 kişilik alimin kura çekimi ne zaman olacak Bakanlığı arayan var mı belki 1750 kişilik alimin yedekleriyle aynı anda kura çekimi olur muhafaza ların yedek kura çekimi ne zaman olacak bir haber alan var mı
-
iibf lilerden bişey olmaz hergun herşeyi yazıyordunuz başladınız herbırınız farklı yere gıttı bi tane bılgı paylaşımı yok
-
@diablo6146 kardeşim ne öğrenmek istiyorsunuz. Bilgim dahilinde yardimcı olayım. Tüm İİBF'liler adina konuşmak istemesem de yazdığın herkesi itham ediyor,bence hoş değil lütfen daha dikkatli olalim. Yardimcı olmayı istiyorum.
-
@antimülakat Rahat bir içgümrükteyim.Kapıda değilim rahatım çok şükür ve 24-48 çalışıyorum
-
@antimülakat üstad, benim gördüğüm en kötü nobet şekli 12-24 ve 12-12 bunlar insanı ciddi manada yoracak tarzda çalışma saatleri. Ama en zorları sinır kapılarindaki çalışma şartları saatleri ne olursa olsun yoğun kapılarda calışma saatleri bakımından epey zorlayicı görunüyor. Oralarda çalışan arkadaşlarımız fırsat bulup yazabilirse eğer daha net öğrenebiliriz.
-
@Antimülakat Hocam bir dahaki alım ne zaman olur tahminen ??
-
Arkadaşlar kura ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı teşekkür ler
-
Istanbuldaki muhafazalar nerede ve kac saat calisiyorlar
-
@sawyer21 havalimanı serbest bölge 12-24
-
@engin0516 hocam ataturk mu yoksa yeni havlimani mi
-
Bir daha ki alım için net bir şey söyleyemiyorum ama her yıl en az bir alım yapıldı son 7 senedir. Bundan sonraki alımında sözleşmesi olacağı kesin tahminen Mayıs-Ağustos arası bir döneme denk gelecek gibi.
-
@sawyer21 Atatürk