Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Bazı arkadaşlar başlamış hayırlı uğurlu olsun. Allah pişman etmesin.
fakat benım gıbı halan teblıgatı gelmeyen arkadaşlar vardır bilgi falan aldılar mı acaba bı tarıh var mı ? -
@cons3693 ne demek revizesi gündemde almayacaklar mı yani . yedekleri muhafazadan . nerden cıkarıyorsun
-
@diablo6146 yok alırlar yani yedek sayısının artırılması gündem
-
@cem6027 ptt ye ya da bakanliga ara sor. Belki kaybolma ihtimali var.
-
@cem6027 hocam atama onayı yayımladıktan sonra beklemenize gerek yok. Tebligata gerek yok hocam.
-
maaşlara bi bakıverın e devletten
-
Maaslar ne kadar yatti arkadaslar
-
Evet asıl soruya geldik mı? Haydi hayırlı harcamalar olsun ama bize de rakam verin. Ne kadar yattı maaş ve mesai? Yolluk alan oldu mu?
-
@antimülakat arkadaşlar İstanbul'da muhafaza memuruyum. Sözleşme ücretimiz brüt 3243 tl net 2400 tl mesai aylık 1800 tl civarında bazı yerlerde yoğunlumtan dolayı ek5000 var 400 tl civarında bize söylenen 6 ay sonra yolluk da verilecek İstanbul için. 31 ekimde sözleşme imzaladım yolluksuz mesai ile birlikte bana yatan 3500 tl. Bu sayı giriş tarihine, evlilik durumuna göre değişiyor. Mesela 25 ekimde sözleşme imzalayan biri İstanbul'da mesai ile birlikte 4200 tl almış. Bazısı 4000 tl almış. Aralık ayı alacağımız ücret ortalama maaş+mesai=4300 ila 4500 tl. Müsterih olun ücretimiz guy seviyesinde. Ama maaşımız normal memurdan da düşük. Emeklilik için sanırım pek olumlu değil maaşlar. Yolluk alınan yerlerde bu sayı 6000 tl civarında olacak.
-
@şozunbirnumara mesainiz yatti mi ki ? Aynen dediler ilk 6 ay yolluk yazilmaz diye
-
@şozunbirnumara iyidir hocam. Tam olarak tahmin ettiğimiz gibi. Normal memurlar ile sözleşmeli memurlar arasında herhangi bir fark yok belli ki.
-
Istanbulda nerede gorev aliyorsunuz hocam
-
@sad38guy evet 1 günlük. Yatan1.5 maaş.
-
@antimülakat galiba yok. Hayırlısı
-
@sawyer21 hocam söylemeyi pek doğru bulmuyorum. İstanbul'un görev yerleri değişebilir ileryen zamanda.
-
@şozunbirnumara, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sad38guy evet 1 günlük. Yatan1.5 maaş.
,lk ay mesai vermıolar mı 1.5 maaş+ mesai dersek az gibi ılk ay için yanı
-
Hocam kac saat mesai yaptiniz ilk ay
-
Biz almadik mesai. 1 ayı dolduğunda veriliyor diye biliyorum
-
@diablo6146 hocam mesai 1-30 arası hesaplanıp yatıyor. Bana ve diğer arkadaşlara da ekim ayı mesaisi yattı. Ben 31 ekimde başlamış göründüğüm için 1 gün mesai aldım. Kasım ayı mesaisi aralıkta yatacak inşallah. Yani bu ay sadece maaş aldım diyebilirim.
-
Öteki ay maaş mesai 4 bin civarı yatar dostlar. Anlaşılan sözleşmeli personel içinde maaş mesai aynı olacak.