Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Ben askerde oldugum icin pek hakim olamadim sartlara da.. ustunkoru bazi arkadaslarimizin yazilarini okudum sagolsunlar. Bazi yerleri soemak istiyorum da Calisma saatleri kac saat oluyor ve kim nerede ne is yapiyor uniformali mi sivil mi kaliyorlar biraz daha bilgi verseler cok iyi olur ?
-
@antimülakat hocam gümrük ve ticaret bakanlığı bir daha ne zaman alım yapabilir?
-
@intermilan her sene en az 1 kez alım yapıyor ama malum dönemde ne olur emin konuşamıyorum. Kamudaki alımların azaltılması yönünde kesin talimat söz konusu.
-
Onumuzdeki ay ek 5 bin verilirse toplamda maas arti mesai arti ek 5 bin ne kadar yatacak bilen var mi?
-
@sinek merkez uzman yardımcısı maaşını her türlü geçiyorsunuz
-
En az maaş alan muhafaza memuru maaş mesai 3.8 bin TL alır.
Ek 5000 maaş mesai yolluk olan yerde 6 bine yakın alır.
Muayene memuru en az maaş mesai 4.1 bin TL alır. En fazla 6.5 bin alır.
-
Ocak ayı ile son aylar arasında en az 500 TL maaş farkı olur. Bu nedenle ilk aylarda güzel rakamlar geçecektir elinize.
-
@antimülakat Yorumunuzdaki miktar farklılığı vergi dilimine girme olayından ötürü oluyor sanırım. Eğer daha önce geliri görünen bir kişi değilseniz ve ilk maaşınız kasımda alınmışsa ocak maaşı ile kasım maaşı farklamaz bence. Ama enflasyon gibi ek sebeplerden ötürü diyorsanız o başka
-
@tibeout evet vergi dilimi ile alakalı. Ama şimdi de şu sıkıntı oluyor diye biliyorum. Mesai maaş gibi değil. Yaptıkça alıyorsun. Maaş önce yatar. Öteki ay anca maaş mesai tam yatar
-
Ek yedek konusunda olumlu bir haber yok hala sanırım.
-
@nightmare bakan twitlerinin altına bol bol yazılmaz ise zor hocam. Kimse bastırmıyor
-
40 kişilik alım yani taa martta ilana çıkan alım. Hala kura çekimi bekliyor. Bize de baska grupları beklendiğimiz söylendi. Yedek listelerin revizesi kaynaklı dıye sanırım bizim kurayı geciktiriyorlar veyahut hiçbir sebep yok öylesine bekliyoruz
-
@gumruk40kişi aynen kardesim muhafaza icin yedek listesinin revize gündemde
-
Şu dönemde yedek listede olamayanlardan olsam süreci değiştirmek için elimden geleni yaparım. Twitter, Facebook ve gerekli dilekçe ile Gümrükler G.M. ne yazı ile bildirim yaparım.
-
@gumruk40kişi ben kimseye ulaşamıyorum bu 40 kişiden watsapp grubu olsa iyi olurdu aslında forumlarda da ses yok
-
Antimulakat hocam çok haklisin.Arkadaslar son demlerdeyiz.Yedeklerin kurasi cekilmeden elden ne geliyosa yapmak lazim.Olmaz diye birsey yok bu ulkede.Umutsuzlugun manasi yok.Boyle bir alim bir daha bulunmaz.Her platformdan talebinizi israrla iletin.
-
@shn4680 az olduğumuz için ne yazık ki birlik durumu olmuyor. Sizinkisi hangi unvan
-
@antimülakat zafere giden yolda çekilen çile kutsaldir mottosu hedefiyle abi
-
@cons3693 evet elimizden gelen neyse yapmak gerek. Bu son tren. Bundan sonra geçecek treni de zor buluruz.
-
@antimülakat üstat muhafazanin maasinin 2400 +1600 mesai olarak 4000 oldugunu dusunursek, %15 enflasyon zammi 2400 uzerinden mi olur yoksa 4000 tl izerinden mi hesaplanir?