Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Ayrıca sözleşme şartları hala netleşmedi bir bilgi alan var mı
-
@intermilan hocam bakanlığın adı Ticaret Bakanlığı oldu. Ne zaman çıkar net bir bilgim yok ama personel epey alındı diye söylentiler var.
-
@antimülakat yakın bir zamanda alım olma ihtimali yok mu?
-
Sınırda çalışmak mesele degil de sözleşmeli personel için şu belirsizlik ne zaman son bulacak? Eğitim, rotasyon vs. hiç bir şey çözüme kavuşmadı.
-
@sınavsayar sözleşmeli personel için rotasyon olmama ihtimali var mı?
-
@evandro henüz belirlenmiş bir şey yok. Personel çalışma yönetmeliğinde dahi düzenleme yapılmadı. Neyin öngörüldüğü çok belirsiz. Sadece gelecek mesele bekleniyor.
-
@sınavsayar yeni gtb alımı ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
@intermilan bende yok maalesef hocam.
-
Yeni ilan bekleyen arkadaşlar eğer ki yeterli puanınız varsa başka kurumlara yönelmenizi tavsiye ederim.Hem şartları belirsiz sözleşmeli olarak alınıp hem de problemli gümrük kapılarında 24 saat aralıksız çalışmak zorunda olacaksınız.
Ayrıca yeni bir alımda puanların son alım gibi düşmesini beklemek mantıksız olur 2018 kpss puanlı herkes ilan bekliyor şu anda. -
@0626 nerede çalışıyorsunuz hocam? Gürbulak, Habur, Esendere hangisinde çalışıyorsunuz?
-
Gümrük muhafaza olup guy Kazanan var mı arkadaşlar?@Antimülakat bilgin var mı?
-
-
@engin0516 kesin vardır hocam da. listeye detaylı göz atmadım.
-
@Antimülakat hocam 2019 alımından haber var mı?
-
@engin0516 yoktur hocam eskiden maliye ile gümrük birmiş ayrılınca sanırım gümrük bizden gelenleri almayın demiş o yüzden yüzde 99 eliyorlar gümrük personeliysen maliyeye geçmek kısacası hayal...(not:referansın çok sağlamdır o ayrı,oda binde bir olur zaten)
-
@balans-etkisi sözleşmeli olmak fark eder mi? Sonuçta bir garantin yok ve sözleşmeler yıllık imzalanıyor.
-
@engin0516 hocam sözleşmelilerden kazanan olmuş sanırım bi iki kişi arkadaşımdan duydum dguyu kazanan olmuş
-
Sözleşmeli gümrük muhafaza olan birinin guy olduğunu biliyorum
-
Gümrük alım yapmayacak mı bilgisi olan yok mu? sınavın üzerinden 1 sene geçti doğru düzgün personel alınmadı... 85 puan ile 2020 ye kadar baska bi memurluk olur mu sizce yoksa yanar mı puanım
-
@0626 keske alım olsa da baska bi yere basvursak...