Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Istanbul gumruk muhafaza mi yoksa istanbul gelir uzman yardimciligi mi arkadasalr? Sizce hangisi tercih edilmeli?
-
promosyonun ne zaman verilecegine dair bir bilgi var mi
-
Doğru diyorsunuz bir de promosyon yatacak size. Onu da alacaksınız yaklaşık 1.500 TL vardır diye düşünüyorum.
-
@mhmtakf80, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
promosyonun ne zaman verilecegine dair bir bilgi var mi
o ne
-
@sinek guy bence
-
@diablo6146 banka tarafından sizin paranızı kullanma bedeli. Her banka çeşitli kamu kurumları ile bunun için anlaşma yapar. Personel maaşını benden çeksin 2 veya 3 senelik promosyon şu kadar vereyim şeklinde.
-
@antimülakat Yedek kurasi yarinmis.Sansimiz kalmadi sanirim artik ne dersin antimulakat hocam ? Komisyona da helal olsun kadrolari bos birakmak pahasina bizleri almadi.Nasil bir kul hakkidir.
-
@antimülakat hangi ayda yatiyor genelde birde yeni baslayanlara da varmı .yoksa yılı doldurmak mi gerekir?
-
@engin0516 hiçbir şeye gerek yok. İşe girdiğin an hak kazanıyorsunuz.
-
@antimülakat 2019 yılında yapılacak alım kaç kişilik olabilir?
-
@intermilan hocam normal seyirde olursa yine 1000 civarı olur. Yalnız şöyle bir durum var: Önce GTB bu yılda TB olmak üzere 2011 yılından beri çok ciddi personel aldı. Tahminen 10 bin personel üzerinde. Normalde Gümrüklerde çok uzun yıllar 12-13 bin civarı personelle idare edilmiş iken, bir anda sayı ikiye katladı. Bu durumda her yerde personel kaynadığı söyleniyor yani ihtiyaç kalıp kalmadığını bilmiyorum. Normal seyir dememdeki kasıt o idi. Bu nedenle yeni alım gelmez ise çok şaşırmamak gerek.
-
Döner sermaye memurlarını direk tasiş e mi veriyorlar yoksa bölge müdürlüklerinde de çalısabiliyorlar mı bölge müdürünün insiyafinde dediler bilgisi olan varsa yazabilir mi
-
@shn4680 hocam bölge müdürlükleri çalıştırır. Gerçi atandıkları yerde önemli tasiş her yerde yok. Sadece Bölge müdürlükleri olan yerlerde olabilir.
-
Sözleşmeli atanan arkadaşlar sicil numaralarınız ve sistem kullanıcı adı/şifreleriniz verildi mi
-
van da olan yok mu
-
@0626 ne kıyafet ne sicil no hiç biri verimedi henüz.
-
Ben Cilvegözü deyim kıyafetleri toparladik eskilerden pantolon gömlek de verildi sivillerden 15 gün oldu verilmeli şuan evraklara sicillerle imza atıyoruz 95 binle başlıyor siciller
-
Sistemi acabiliyoruz lakin memur şifresi verilmedi herhangi bir işlem yapamıyoruz henüz yukarda da sivil yazmışım sicil olacak o
-
Merhaba arkadaşlar önlisans mezunuyum ve 2018 kpss puanım 72 küsür sizce büro memurluğu için şansım var midir? Ayrica polis esiyim ve doguda gorev yapiyoruz suanda. Polis esi olmam dezavantaj midir? Gümrükle ilgili bulabildiğim tek aktif yer burası sanırım. Dış Ticaret mezunlarının bulunduğu aktif gruplar varsa yonlendirebilirseniz çok sevinirim.
-
@nly-btmz ben de önlisans mezunuyum 80 aldm ama umudum yok