Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar işlerinize başladıktan sonra çalışma şartlarınızı, maaşlarınızı yazarsanız çok memnun oluruz. Bundan sonraki ticaret bakanlığı alımlarında arkadaşlarımıza buradan yardımcı oluruz. Özellikle sınır kapılarına atananların yardımcı olmalarını bekliyoruz.
-
arkadaşlar atama onayı hala neden yayınlanmadı bilen var mı ben aramıştım Pazartesi bu hafta yayınlanır dediler ama hafta bitmek üzere arayanlar var mı bunun için ??
-
@yelizaktay yedeklerin kurasi ile birlesebilir onay belki sadece tahmin bu
-
@wtpooh link atabilir misiniz banada whatsp için
-
@wtpooh istanbul için whatsp linki atabilir misiniz
-
Arkadaşlar yerimiz belli oldu malum hepimizin sormak istediğim mesele bu aşamadan sonra onay kısmında herhangi bi nedenle eleme oluyomu yane sadece onay işe başlamayımı sağlıyo bu duruma gore kredi durumlarım var bilgisi olan varmı?
-
şimdi istanbula atananlar için çalışma yerimiz belli değil. işe başlamadan öğrenemiyor muyuz bunu bi şekilde ? yoksa nasıl ev tutup yerleşicez ki, başladıktan sonra çok büyük sıkıntı olur ev bulup yerleşebilmek hele istanbul gibi bi yer için
-
@misfit Maalesef öğrenemiyoruz müdürlüğü bunun için aradım sonradan belli olacakmış. Hatta bir yerde denk geldiğime göre 3 4 gün sonra belli oluyormuş.
-
@wtpooh anlaşılan bi süre otel pansiyon bi şekilde idare edeceğiz
-
@misfit Öyle görünüyor.
-
Tebligat gelcekmi bazıları tebligat gelmicek onaydan sonra baslycaz demisler
-
@didos88 gelecek site de yaziyor sadece gelmesini beklemeden onayla baslama imkani var
-
Yedek arkadaşlar için ciddi hak kaybı oldu ve bu kayıp devam ediyor. Bunu düzeltmek için son bir hamle ile dilekçe yazmak gerekiyor. Yardımcı olursanız herkes kazanır.
-
@bgk olmaması gerekir ancak devletin işleri belli olmaz oladabilir onayın bu kadar gecikmesi bazı sorunlar olduğunu düşündürüyor. Zaten bakan bu alımlara karşı çıkıyormuş malum ilan bu bakandan önce verilmişti.
-
@muhafaza123456 bakanın karşı olduğunu nereden biliyorsunuz?
-
@engin0516 personel daireyi arayan bir arkadaşa böyle söylemişler
-
@muhafaza123456 sonuçlar açıklamadan önce olmuş ama bu, burdan geri dönüş olacağını sanmıyorum ancak garantisi yok onay gelmedikten sonra hiçbir şeyin.
-
@antimülakat Hayırlı cumalar arkadaşlar;haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır,hocamın dediği gibi dilekçe gönderelim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkesin yüzü gülsün...
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Yedek arkadaşlar için ciddi hak kaybı oldu ve bu kayıp devam ediyor. Bunu düzeltmek için son bir hamle ile dilekçe yazmak gerekiyor. Yardımcı olursanız herkes kazanır.
Hayırlı cumalar arkadaşlar;haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır,hocamın dediği gibi dilekçe gönderelim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkesin yüzü gülsün...
-
@muhafaza123456, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@bgk olmaması gerekir ancak devletin işleri belli olmaz oladabilir onayın bu kadar gecikmesi bazı sorunlar olduğunu düşündürüyor. Zaten bakan bu alımlara karşı çıkıyormuş malum ilan bu bakandan önce verilmişti.
@Antimülakat Hocam bu konuda bilginiz var mıdır?