Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Onay hala daha verilmedi degil mi arkadaslar?
-
@sinek size neresi çıktı kurada hocam
-
@duyguuu37 feragat dilekçesi verdiğinizde problem ortadan kalkıyor. Memuriyetten çekilme söz konusu olmaz.
-
@antimülakat yani tekrar memurluk icin herhangi bir sure beklememe gerek yok yanlis anlamadim dimi :)tesekkur ederim hocam
-
İstanbul'u kazananlar isterlerse whatsapp linki gönderebilirim.
-
@wtpooh gönder hocam
-
@0626 istanbul
-
@duyguuu37 yok merkezi kadro ile atanmanızda, sözleşmeli olarak atanmanızda da herhangi bir sıkıntı olmaz hocam.
-
@wtpooh +1
-
@antimülakat hocam bu durum burada da tartisilmis bende birkac yerde okudum bir seyler mustafi sayilacagimiz hususunda gorus cogunluktaydi o sebeble arada kaldim tesekkur ederim tekrar
-
@Antimülakat hocam feragat hakkimizi atama onayindan once mi yapmamiz gerekiyor bir de hic goreve baslamamakla feragat etmek arasinda bir fark varmidir
-
Arkadaşlar memuriyet çekilmiş sayılır iseniz evet müstafi durumu ortaya çıkar. Şimdi sizin özlük dosyaniz açıldı dilerseniz yine tekrar bir kurumları arayıp sorun. Bu konuda bir problem doğmasın. @duyguuu37 @rul0kat
-
Memur olmanızda sıkıntı olmazsa kadrolu. Ama sözleşmeliye atanmanızda bir sıkıntı olur mu? Onu muhakkak sormak gerek.
-
@rul0kat bakanlıktan önce yapın denildi ama bu yedeklere hak doğması açısından böyle sanırım. Ben öncesinde feragat ettim.
-
Feragat edenler neresi çıktı kurada?
-
@stigltz Hocam ben de İpekyolu eğer link alırsanız bana da atabilir misiniz
-
@antimülakat hocam ben bugun feragat dilekcemi gonderdim personel atama emrinden cikarilirsiniz dedi mevzuatta feragatla ilgili birsey yazmiyor insallah bir problem olmaz
-
Hocam eş durumundan tayin falan nasıl oluyor? 3 4 yılı doldurmak zorunda mıyız yoksa 6 ay dolunca tayin durumu olur mu acaba? Ona göre feragat edicem ya da gitcem?
-
@tintin Sadece eşin senin yanına tayin olabilir. (Sen ancak eşin çakılı kadro sayılan kadrolarda çalışıyorsa yanına tayin olabilirsin.) Yılını doldursan da eşinin yanına tayin isteyemezsin çünkü rotasyonla başka bir yere atanacaksın. Benim bildiğim ve araştırdığım bu.
-
@wtpooh Whatsapp grubu varsa gönderebilir misiniz ?