Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
19.00 da GUY için etkinlik başlıyor. DESTEK OLALIM DOSTLAR ..
-
Merhaba boy şartında ki uzunluktan 2 cm az çıkabilir boyum sizce sıkıntı olur mu ?
-
@naiş benim de 2 cm kisa arkadasim vardi gercege aykiri beyan olmamasi icin basvuru yapmadi,ama galiba birazda orada boy kilo olcumu yapan kisinin iyimserligi ile de alakali olabilir..
-
Arkadaslar bi yonetmelik yok mu ya? Saglikta nelere dikkat ediliyor boy kilo da endex mi isteniyor? Sadece boy mu olculuyor kilo baz alinmiyor mu ? Bunlarin hepsi muallakta. Yok mu bi yonetmelik
-
@naiş hocam 1-2cm gayet insiyatif alınabilecek rakamlar ama gel gör ki tamamıyla ölçümü yapan kişi ve ölçüm aracına bağlı. Oldukça uzun bir arkadaşım vardı, boyun kaç dedim metreye göre değişiyo demişti çok gülmüştüm ama doğrusu öyleymiş yani boyu uzun olduğu için onda fark daha fazla çıkıyor
-
@sinek bu konuda @Antimülakat yardımcı olabilir mi?
-
@sinek boy ile ilgili bir oran belirtilmiştir. Onun dışında boy kilo endeksi ile ilgili herhangi bir şey yok. 172 ve 165 boy meselesi dışında bir şey yok.
-
@Antimülakat hocam ozgecmis bolumunu cok kisa yazmistim mulakatta sorun olurmu
-
Arkadaslar cok detayli cv mi yazmadim son gun yaptim aceleyle sorun yaratirmi
-
@adam-simith bizimkide oyle hocam ne olacak basvururken herkes kisa kisa yazip gonderiyor mulakat bu yuzden var siz anlatacaksnz kendinkzi
-
@calii tesekkurler hocam endislendim birden kisa kisa yazinca
-
@calii bide yanlislika mezuniyet kismina dogum tarihimi yazmisim
-
@adam-simith hiçbir problem olmaz. Çok önemli bir şey değil.
-
@antimülakat cok saolun hocam bide mezuniyet kismina dogum tarihimi yazmisim bu sorun olurmu:/
-
@adam-simith o biraz abartı olmuşta mezuniyet kısmını görecekleri başka bir yer vardır umarım.
-
@antimülakat baska alan yok hocam her ihtimala karsi diplomami goturmelimiyim
-
@antimülakat baska alan olarak mezun oldugu okul bolum kismi var hocam
-
@rul0kat dogum tarihini yazmaniz size bir sknti yarattimi
-
@antimülakat hocam mülakata giderken giyilmesi gereken kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz Takım elbise giymek zorunlu mu yoksa klasik sayılabilecek başka bir kıyafet giysek olur mu
-
@liberallium1 hocam takım giymenizin doğru olacağı kanısındayım. Takım hem sık gösteriyor hem de saygılı.