Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek ilan metninde son tarih olarak sözlü sınav tarihinden en az 10 gün önce olarak belirtilmiş. Bu da demek oluyor ki en geç 11 Haziranda açıklanacak.
-
11 ine kadar illa bekletecekler yani:(
-
@sinek En kısa zamanda açıklansın artık
-
Tahminler yok mu puanlarla ilgili. Hiç beklenmedik bir dönemde geldi ilan. Bu durum kafaları oldukça karıştırdı.
-
@antimülakat
1)Muhafaza 75-76
2)Muayene 83-84
3)Büro(Taşra) 81-82
4)Büro(İl ticaret) 79-80
5)Büro(Döner serm.) 80-81
Olabilir ama sadece tahmin daha düşükte yüksekte kapatabilir. -
@antimülakat muhafaza 73-74
muayene 81 +-
büro taşra 79+-
il ticaret 79+-
döner sermaye 78+-
buda benden -
muhafaza 74 75 arası kapatır
-
@fanyaa07 ben de alım süreçlerini takip ettiğim kadarıyla sizin gibi düşünüyorum ama insanlar daha karamsar. Gümrük diğer kurumlara nispeten daha fazla talep görüyor belli ki.
-
Ptesi kesin aciklanir demi sarkmaz artik ?
-
@sinek ne zaman açıklanıyor ben de pazatesiyi bekliyorum.
-
@opreman kardesim ilanda en gec 11 inde aciklanacak diye bi anlam cikiyor. 21 inde basliyor mulakatlar. Mulakattan en gec 10 gun once listeler puanlar aciklanacak yaziyor ilanda.
-
Yarın son gün dostlar. Açıklanmaması için hiçbir sebep yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Bugün açıklanacak o zaman.. hadi bakalım hayırlısı olsun
-
İlla bi süründürüp 18:00 a kadar bekletecekler. Açıklayın işte kardeşim nedir bu prosedür yahu
-
bugün açıklanır mi ki
-
Muhafaza kac ile kapattı bi açıklasınlar artık:)
-
Hadi kardesim ya aciklayin artik
-
@sinek nereye kaç puanla başvurdunuz hocam
-
@ucanbalon ya hocam sormayin var yok bi 77 puanim var. Zaten gelir mi gelmez mi onun stresini yasiyorum. 11 inde aciklanacakti guya illa geceye dogru olacak yine. Tabi bi de sonuc aciklama var ki ne zaman olur Allah bilir.
-
@ucanbalon muahafazaya basvurdum