Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@liberallium1 hocam takım giymenizin doğru olacağı kanısındayım. Takım hem sık gösteriyor hem de saygılı.
Hocam mülakatlarla ilgili olarak neler gelebilir? Böyle bir malumatınız veyahut sitede böyle bir konu var mı..?
-
Ben şort ve parmak arasi terlik giymeyi dusunuyorum. Simdiye kadar takim giydik bi hayrini gormedik. Hem boyle daha dikkat cekici olurum belki
-
@figo102009 hocam.eskilerden düzenledigimiz vardı, güncel yok ama önceki sınavlarda açılan başlıklar var, oradan bakabilirseniz muhakkak bulabilirsiniz.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/369/2016-gümrük-mülakat-soruları-memur-personel-mülakatları-çıkmış-sorular . İşte hocam bunu zamanında yazmışız.
-
Merhaba Temmuz da düğünüm var nisanlim tarim kredide çalışıyor.muhafaza memurunun es tayini hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
https://forum.tercihiniyap.net/topic/369/2016-gümrük-mülakat-soruları-memur-personel-mülakatları-çıkmış-sorular . İşte hocam bunu zamanında yazmışız.
Tamamdır hocam bakayım. Verdiğim zahmetten ötürü affola.. Sağ olun hocam. Şimdiden iyi bayramlar..
Tüm forumun da bayramı mübarek olsun
-
Boy ölçümü ayakkabıyla mı yapılıyor arkadaşlar bilen var mı. Benim boyum yetiyor ama arkadaşım 2 3 santim az
-
rezervasyon.
-
üstadlar akıl verin bana
tezli yüksek lisansın tez aşamasındayım özelde 2bin lira maaşa çalışıyorum kıbrısta hukuk okuyorum aynı zamanda , akademisyenlik istiyorum
gümrük muhafazaya mülakata gitmeli miyim kazanırsam ders çalışmaya vakit olur mu sınavlara gitmeme izin verirler mi çok kararsızım ne yapmalıyım -
@sasvesas, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
üstadlar akıl verin bana
tezli yüksek lisansın tez aşamasındayım özelde 2bin lira maaşa çalışıyorum kıbrısta hukuk okuyorum aynı zamanda , akademisyenlik istiyorum
gümrük muhafazaya mülakata gitmeli miyim kazanırsam ders çalışmaya vakit olur mu sınavlara gitmeme izin verirler mi çok kararsızım ne yapmalıyımYaşın daha küçüktür muhtemelen.. Bence hiç bulasma derim. Muayene olsaydı belki ama derdim...
-
yaş 25 oldu
-
Arkadaşlar yeni bir şey göremedim.Muayene memurluğu için bilgili bir arkadaşımız benimle iletişime geçebilir mi lütfen?
-
Arkadaşlar Nisan ayında evlendim sistemde soyadım değişmiş ama elimdeki nüfus cüzdanında eski soyadım yer alıyor. Evlendikten sonra nüfus müdürlüğünü aradığımızdada randevu alarak kimliği değiştirmemiz gerektiğini söylemişti hemen randevu almamıza rağmen 10 Temmuza verildi en erken. Sınava başvururken yeni soyadım sistemde olduğu için onu çekti ama elimdeki kimlikte farklı, aile cüzdanını yanımda götürmem yeterli olur mu ? Herhangi bir sorun olur mu ?
-
@özlemm, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar Nisan ayında evlendim sistemde soyadım değişmiş ama elimdeki nüfus cüzdanında eski soyadım yer alıyor. Evlendikten sonra nüfus müdürlüğünü aradığımızdada randevu alarak kimliği değiştirmemiz gerektiğini söylemişti hemen randevu almamıza rağmen 10 Temmuza verildi en erken. Sınava başvururken yeni soyadım sistemde olduğu için onu çekti ama elimdeki kimlikte farklı, aile cüzdanını yanımda götürmem yeterli olur mu ? Herhangi bir sorun olur mu ?
Siz gene tedbiren götürün. En azından elinizde kanıt olmuş olur.
-
Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama şu muhafaza için hiç olumlu birşey duymadım baya zor bi meslekmiş
-
@figo102009 Teşekkür ederim.
-
@savcıturgut, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama şu muhafaza için hiç olumlu birşey duymadım baya zor bi meslekmiş
Parası iyi diyorlar ama kendisi dediğiniz gibi...
-
@savcıturgut kardeşim 5000 lira maaş alıyorlar uzman o kadar almıyo bırakta olsun o kadar zor dediğin sadece nöbet olayı var
-
@erglmr haklısın iyi parası var ama çalışanlar acayip şikayetçi
-
Arkadaşlar her mesleğin zorlukları var. En azından bu meslekte karşılığını maddi olarak alıyor insanlar. Şu süreçte başka lüksünüz var mı bilmiyorum. Ya da 3 kuruşa özel bi bankada çalışabilirsiniz belki ama o bile kolay değil artık tanıdık olmadan zor..