Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat ben çok ümitsizim
-
Bugün muhafaza mülakatına girdim 1. Komisyondaydım komisyon çok şeker insanlar hiç kasmıyolar o yüzden çok rahattım bikaç alan sorusu sordular kalanı sohbet havasında geçti
-
Arkadaslar ben mezuniyet tarihi yerine dogum tarihini yazmisim sorun olurmu
-
@adam-simith olmaz hocam
-
Bende bugün muhafaza için mülakata girdim 1.komisyon iki soru sordular işletme nedir ve maliye politikası araçları nelerdir gerisi muhabbet bide neden muhafaza dediler ve baya üzerinde durdular
-
Sabah 10 da buro icin girdim. Resesyon nedir ? Devaluasyon nedir ? Herkese basarilar arkadaslar yaradan yardimciniz olsun
-
@duyguuu37 hocam maalesef kötü gecti yine de teşekkürler
-
@iktisat-yaman mulakatlari neye gore belirlediklerini bilmiyoruz hocam umut etmeyi birakmayin
-
Bugün saat 10'da 3.cü komisyonda girdim mülakata arkadaşlar muhafaza memurluğu için, heyecan vardı biraz ama komisyondakiler gayet anlayışlı kişilerdi en başta sohbet havasında geçti, rahatlatmaya yönelik muhafazayla alakalı bir kaç soru sordular daha sonra genç endüstri tezi, gümrük vergisi, damping, cebelitarık bogazı, ithalat ihracatla alakalı bir kaç soru soruldu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Gelmeyen cok var mi gencler ?
-
@sinek Bizim grupta 2 kişi gelmemişti 9 kişi arasından, 1 kişide muhtemelen boydan elendi.
-
Merhaba arkadaşlar 2. Komisyonda hiç giren yok mu hep 1. ve 3.komisyon soruları var. 2.komisyon hakkında bilgisi olan var mı?
-
Ne zaman bitiyor mulakatlar?
-
@zeuscuk Sınıf arkadaşım bugün girdi 2. komisyonda. Kamu yönetimi bölümü mezunu. Ona meslekle alakalı ve genel kültür bilgileri dışında soru sormamışlar. Soruları ilk 3 cbaşkanını söyler misin? istiklal marşı kaç mısradır? Gürbulak sınır kapısı nerde vs bide arkadaş tıfıl kilo alsana biraz demişler anlattığına bakılırsa komisyon sıkıcı değil
-
@tibeout teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaslar benim mulakatim 10 da kacta gitmem gerekiyor oncesinde boy olcumu falan yapiliyormus ya 9 da orada olmamiz yeterli mi? Bilenler yardimci olursa cok sevinorim.
-
@ekonomi yeterli hocam boy olcumu olunca bekliosunuz zaten olcum de 8.5 gibi basliyor orada olanlar karisik olcturuo,10 dan sonrada komisyonlara gore isimler okunuo toplanip gidiosunuz
-
3 Temmuzda 2. komisyondaydım. Genel olarak bölümle alakalı sorular soruyorlar. Boy ölçümü yaparken sınırda olanlara yardımcı olmaya çalıştılar ama boydan elenen çok kişi oldu benim mülakata girdiğim gün. 0,4 falan demeyip eliyorlar.
-
Siir sever misin diye sordular en sevdiğin üç şair ve şiirlerini söyle dediler.Cok heyecanliydim hemen hemen hic bi soruya tam cevap veremedim.Buyuk ihtimalle olmaz.Hakkimkzda hayırlısı
-
@yourdreams hangi komisyonda girdiniz hocam ben de bugün girdim ama aksine benim hem sorular hem de komisyon gayet rahattı