TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

KPSS B
    gtb personel alımı 2018
    227
    2180
    581906
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sinek KVKK @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci hocam siz bayan misiniz erkek mi?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @sinek Son düzenleyen:

@sinek ben de merak ettim

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@tolgahan-ayyıldız Erkek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sinek KVKK Son düzenleyen:

Nasil geciyor arkadaslar mulakatlariniz?

• D
              duyguuu37 Son düzenleyen:

Gumruk bakanligi bana cok ciddi geldi arkadaslar,komisyon hos ilimliydi ama diger gordugum ya da anlatilan mulakatlara gore,daha nettiler cok lafi uzatmiyorlardi,bakanlik da personel olarak daha disiplinli geldi,demem o ki sizce surec daha Adil olur mu?Sizlerin fikri nedir?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                suayipgzc Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben Çarşamba günü girdim mülakata. Kasmadılar fazla. Memleketim ile ilgili muhabbet döndü önce. Sonra sorular sordular 3 tane. Doğru cevapladım hepsini. Bölümümle alakalı. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bu arada. Sonra ne düşünüyosun puanların nasıl filan diye sordular söyledim. Sen bizim kurumu bırakırsın geçiş yaparsın filan dediler. İkna etmeye çalıştım ama ne kadar etkili oldum meçhul. Şansım az gibi mi duruyo acaba ne dersiniz.

F D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  figo102009 @suayipgzc Son düzenleyen:

@suayipgzc, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

Arkadaşlar ben Çarşamba günü girdim mülakata. Kasmadılar fazla. Memleketim ile ilgili muhabbet döndü önce. Sonra sorular sordular 3 tane. Doğru cevapladım hepsini. Bölümümle alakalı. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bu arada. Sonra ne düşünüyosun puanların nasıl filan diye sordular söyledim. Sen bizim kurumu bırakırsın geçiş yaparsın filan dediler. İkna etmeye çalıştım ama ne kadar etkili oldum meçhul. Şansım az gibi mi duruyo acaba ne dersiniz.

Ne sordular hocam?

• D
                    duyguuu37 @suayipgzc Son düzenleyen:

@suayipgzc valla bana oyle dediler,gidersin bizim kurumdan sen baska kurumlara hazirlaniosundur dediler,ikna etmeye calismissiniz siz,benim girdigimde komisyon o kadar yorgun gorunuodu ki,bende tabiki birakmam diyebildim sadece,ama uzatmak istemedim cunku birakirim dogru baska kurum sinavlarina da hazirlaniom😔o sebeble bence anladilar zaten o yuzden bunu sordular,boyle yem atmak icin bayag bayag emin sen gidersin bizim kurumdan dediler gibi orada bayag bende karistim

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • D
                      duyguuu37 @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 yem atmak icin degil bayag emin soylediler demek istedim eksik yazmisim

• I
                        iktisat yaman Son düzenleyen:

arkadaşlar merhaba ankarayı hiç bilmeyen birisi olarak aştiden mülakat yerine nasıl gidebilirim

? D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ?
                          Eski Kullanıcı @iktisat yaman Son düzenleyen:

@iktisat-yaman Merhaba Aşti'den Ankaray(metro) ile Kızılay'a gidip oradan diğer metroya(koru metrosu) binip, Tarım Bakanlığı-Danıştay durağında inebilirsiniz.

• D
                            duyguuu37 @iktisat yaman Son düzenleyen:

@iktisat-yaman ust kattan cikisa gidin bilet satilan yerlerin oldugu kat,siz otobus ile gelince alt katta iniosunuz,bir ust kata cikin,oradan dolmus ve metro icin hangi kapidan cikacaginizi sorabilirsiniz,cok sayida kapi ve merdiven oldugu icin cikis yonunuz onemli,o kapidan cikinca zaten kalabalik gorursunuz ilerleyin sagda merdivenler vad yukari cikan ben oradan cikip eskisehir yolu yazan dolmusa bindim 10 dk da orada oldu para da aliyor dolmuslar,sofore soylerseniz indirir orada,sonra karsiya gecmek icin metro alt gecidine yurudum yazinca uzun geldi ama kolay bayag,metro ile de arkadaslarin tarif ettigi gibi

I F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • N
                              naiş Son düzenleyen:

boyum 1.70 sizce gitmeme değer mi elenir miyim direkt ?

• D
                                duyguuu37 @naiş Son düzenleyen:

@naiş neden 1.70 ler elenmio ki

• I
                                  iktisat yaman @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 cok teşekkürler hocam

• D
                                    duyguuu37 @iktisat yaman Son düzenleyen:

@iktisat-yaman rica ederim basarilar😊

• F
                                      figo102009 @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@iktisat-yaman ust kattan cikisa gidin bilet satilan yerlerin oldugu kat,siz otobus ile gelince alt katta iniosunuz,bir ust kata cikin,oradan dolmus ve metro icin hangi kapidan cikacaginizi sorabilirsiniz,cok sayida kapi ve merdiven oldugu icin cikis yonunuz onemli,o kapidan cikinca zaten kalabalik gorursunuz ilerleyin sagda merdivenler vad yukari cikan ben oradan cikip eskisehir yolu yazan dolmusa bindim 10 dk da orada oldu para da aliyor dolmuslar,sofore soylerseniz indirir orada,sonra karsiya gecmek icin metro alt gecidine yurudum yazinca uzun geldi ama kolay bayag,metro ile de arkadaslarin tarif ettigi gibi

Hocam gitmiş kadar oldum 😄 Güzel anlatmışsınız..)

Ben metroyu kullanarak gitmiştim ama sizin yöntem daha basitmiş. Kullanan için zaman tasarrufu olur 🙂

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • D
                                        duyguuu37 @figo102009 Son düzenleyen:

@figo102009 bende mulakat icin kiyafetlerimi giyip gitseydim hocam,metro ile giderdim😊dolmuslar maglum,tesekkur ederim..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • S
                                          suayipgzc @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 Aynen hocam. Bakalım olumlu sonuçlanır inşallah

• S
                                            suayipgzc @figo102009 Son düzenleyen:

@figo102009 G8 ülkeleri sordular. Konkordatoyu sordular. Bide yarı başkanlık sistemini anlat dediler. Kolaydı yani

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 36 / 109
                                            • İlk ileti