Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@ertuğrulbey nasil baska bi kuruma geçilmiyor ? Oyle bisey yok sanırım.
-
@sad38guy yani hocam bende tam bilmiyorum.Ama inşallah öyle değildir.
-
@antimülakat hocam bu gümrük muhafaza ve muayenede diğer memurlar gibi yıllık izin falan oluyor mu?
-
@ertuğrulbey elbette 657 sayılı Devlet Memuru olarak çalışıyorsun. Tabi burada çalıştığın yerin yoğunluğuna göre izin alırsın. Tutupta Kapıkule'de yazın en yoğun dönemlerinde ben bi 5 gün izin alayım sonrasında bir haftada rapor alayım deme lüksün yok. Tabi bu ilanda alınacak kadrolar 657 DMK'nın 4/B sözleşmeli personel alımı burada yıllık izin yılda 10 gün. Diğer izinlerde ve ücretsiz izinde düşmekte. Örneğin, ücretsiz izin süresi 1 yıl.
-
@antimülakat hocam sağolun çok teşekkür ettim. Bu cevaplarla aklında soru olan birçok insanı aydinlattiniz.Son sorum muhafazada becayiş yapma imkanı var mı ?
-
@ertuğrulbey gtb becayiş olmaz. Her bölgede çalışma mevzusu var. Görev süreniz dolduğunda başka bölgeye tayininiz çıkar.
-
@antimülakat örneğin baska bir kurumda uzman ya da müfettiş olduk. Direk istifa edip o kuruma geçebiliriz değil mi ?
-
Basvuru linki hala yok sayfada ?
-
Basvuru yapabilen var mi ?
-
@sad38guy sözleşmeli olduğunuz için öyle olur diye düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam basvuru sistemi ne zaman acilir fikriniz var mi?
-
Basvuru linki acildi arkadaslar. E islemlere tiklayin. Herkes icin hayirlisi olsun :)))
-
@Antimülakat hocam döner sermaye ye başvuru yapsam yasal suç olur mu ya da iptal olur mu ? Güvenlik soruşturması bitene kadar büro çalışanı olarak 1 yilim dolar.gerci yyp tim SGK nin acizligine ugruyorum şuan olmazsa başvuru yapmicam.:(
-
an itibari ile başvuru yapmış bulunmaktayım
-
@fanyaa07 ne yazdiniz hocam puan kac
-
@calii muhafaza 75 puanla
-
Basvurumu yaptim Allah hayirli etsin. Arkadaslar basvuru yaparken dikkatli yapin cunku basvuruyu tamamladiktan sonra tekrar duzeltme sansiniz olmuyor
-
@sinek hangi kadroyu yazdiniz hocam
-
Arkadaslar 74.5 puanım var sizce muhafazza için basvurmalımıyım
-
@paradoks89 şansınızı denemenizde fayda var muhafaza için.