Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@figo102009 muhafaza
-
@elifasya tesekkur ederiz hocam,birde inandirmak derken ne tur cumleler kurdunuz,ayrica referanssiz olan ozverinizi tebrik ederim umut oldunuz
-
@elifasya birde su an meslekte iseniz anlatildigi kadar zor mu bjrde bayan dinlemek isterim acikcasi yardimci olabilirseniz
-
@duyguuu37 henüz başlamadım duygu hanım tebligat bekliyorum onu da ilerleyen zamanlarda yazarım burdan. Şöyle inandırıcılık meselesi: mesela ben izmirliyim onlar izmirden çok bahsetti işte güzel şehir falan sonra dedi ki komisyon başkanı eğer doğunu en ücra yerine çıkarsan bir izmir li için bırakıp gitmek çok zor olmaz mı ben de dedim ki benim için vatanın her toprağı kutsaldır ben bütün ihtimalleri göze alarak başvurdum eğer doğuya gitmem diye bi bencillik yapsaydım bu mülakatı bekleyen o kadar işsiz arkadaşımın vebalini alırdım dedi o da beğenmiş bir ifadeyle çok iyi dedi zaten tepkilerini belli ediyolar hatta çok gülüşmüştük inanın bu zamana kadar girdiğim en rahat mülakatımdı ayrca mesleği sordular bütün ihtimalleri biliyorum dedim ve konuşurken kendimden emindim heyecanımın esiri olmadım bu çok farklı bi duygu siz rahat olun 300 kişilik listede en fazla 50 kadın vardı biri de bendim erkek egemen bir kurum düşünün.Referans işinde de hiç takmayın ve bulaşmayın referansınız da dayanağınız da Allah olsun ki benim hep öyledir. Ayrıca ben o listede torpiili tanıdığım insanların kurada en ücra yerlere gittiğini gördüm ve bir tek ben batıda çok iyi bir yere atandım Allah gerçekten doğru olanın yanında bunu bir kez daha gördüm Allah yardımcınız olsun..
-
@elifasya Ayrıca benim de meslekle ilgili önyargılarım var ne yalan söyliyeyim neler okuyoruz forumlardan bizzat çalışanlar kötülemekte. Ama belki de bunlara kulak tıkayıp bir yerden başlamak gerek
-
@elifasya cok tesekkur ederim bu torpil meselelerine gercekten uzagim,artik o kadar biktim ki cevrem yine mi mulakat birileri olmadan bosuna gidiosun demeye bile basladi,nadir insanlardansiniz su anda boyle bu dusunce de birini gormek ben kazanamasam bile nesil adina umudumu yeserttiniz,laf olsun diye soylemiyorum inanin o kadar sitem ettim ki duzene ve israrla ayak uydurana,insallah meslekde kotu seylerle karsilamazsiniz,her sey niyetiniz gibi guzel olsun,tavsiyeler icin tekrar sag olun
-
@elifasya son bir sey daha sorabilir miyim ben gunu birlik Ankara ya gidecem de boy olcumunde filan resmi mulakat kiyafetiniz mi vardi uzerinizde,yolculukdan geldikten sonra uzerimizi degistirecegimiz bir yer var mi
-
@duyguuu37 öncelikle temennileriniz için çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah. Aslında şöyle yapın kalmayın misafirhanede akşama kadar durucam deyin ya da biraz garip bir tavsiye ama kızılaya gelince metro istasyonunda mescit var eğer kıyafetleriniz kırışmamışsa hemen orda değiştirin saçınız d ya at kuyruğu fönlü ya da ensede topuz yaptırın eğer misafirhaneye geçerseniz hem orda ütü var hem de yakında kuaför acele etmeden rahat rahat hazırlanırsınız ki tavsiyem kızılaya çok yakın diyanet misafirhanesi var gayet de ucuz.Boy ölçümünde ayakkabıyı çıkarıp hemen anlık ölçüyo zaten makine hassas evet takım elbise vardı üzerimde. Ayrıca ben birkaç santimlik ayakkabı giydim orta karar olsun çok saçma şekilde gelenler vardı ben siyah ceket siyah kumaş pantolaon beyaz ince bluz içime saçım ensede topuz kısa topuklu hafif makyaj hatta sadece pudra sürün göz makyajı olmasın pek bu şekilde çok derli topluydum otururken de ceketinizin düğmesini açon kalkarken tekrar ilikleyin bunun provasını evde yapın.
-
@elifasya en kotu ihtimal lavaboda bile giyinirim diyordum mescit guzel fikirmis,kuafore ihtiyacim yok tesetturluyumkiyafetlerim kirismaz kilifda getircem kumaslari o yapida, giyinecem artik bir yerlerde..
-
@duyguuu37 o zaman hiç dert etmeyin ben ceket içine kazak giyeni bile gördüm emin olun çoğu insan lavabolarda giyiniyo ya da bir gün önceden kalanlar var hemen biter zaten mülakat 10 dk falan sürdü benim zaten muhabbet hoşlarına giderse uzatıyolardı onu farkettim çok çabuk çıkanlar da oldu
-
@elifasya tesekkur ederim cok yardimci oldunuz
-
@duyguuu37 rica ederim başarılar..
-
Arkadaşlar mülakat için Tekirdağ tarafından gidecek olan var mı? (Kırklareli Edirne'de olabilir)
-
Arkadaslar muahafaza memurlugu icin giriste ingilizce bilip bilmedigimiz yds puani falan sorulmus. Bu soru neden sorulmus olabilir? Sizce yds puanini soylemek bir avantaj mi olur yoksa dezavantaj mi ?
-
-
@sinek benim de yds puanım var boy ölçümünde ki görevli sordu bana orda söyledim yazdı bir yere zaten ayrıca içeride sormadılar içeride sadece mezun olduğun okulu beklediğin mülakat olup olmadığını falan sordular
-
@sinek Bir de şundan dolayı orda sınava gelen herkes alancı aslında ee doğal olarak herkes zamanında yds ye girdi yüksek veya düşük herkesin bir puanı var ondan sormuşlardır
-
@elifasya yanı avantaj olabilir mi onu merak edıyorum aslında. yoksa dezavanataj olup elenme seebebi mi olur? hanı yds puanı var durmaz kacar gibisinden dusunebilirler mı acaba?
-
Benim düşüncem yabancı dildeki evraklarla ilgilenmenizi ya da yabancılarla iletişim kurmanızı isteyebilirler
-
@sinek öyle olsaydı benim olumsuz sonuçlanırdı sanmıyorum ki ben girdiğim zaman bile beklediğim mülakat sonucu vardı düşünün