Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@rul0kat yok hocam ben admin olarak her atamayı takip ediyorum. Sizler için bakıyorum atamalara.
-
@antimülakat Ekim sonu Kasım başına kadar açıklanma durumu hakkında bilginiz var mı?
-
@engin0516 Ekim sonuna kalmaz diye düşünüyorum. Bu ay sonuna kadar tekrar sorduralım olmadı Ekim başı açıklanmalı
-
Arkadaşlar duyumu olan var mı ? Bu hafta açıklanır diye ümit etmiştim ama galiba açıklanmayacak bu haftada -_-
-
@suaybg bu denli sessizken açıklanmaz diye düşünüyorum açıklanmadan dedikodusu gelmeye başlar.
-
@antimülakat inşallah dediğiniz gibi ekim başı açıklanır. İlginiz için teşekkürler
-
Ne sonuçmuş arkadaş daha kaç bakanı gönderecek bu sonuç? Beklemekten ağaç olduk, 2018 p3'ten de 83,40 kaldık. Sıkıntı büyük?
-
@sınavsayar bekliyorum bende. En geç Ekim başı diye düşünüyorum. Yeterince bekledi.
-
Gib açıkladı sınavı inşallah bizimkilerde bi an önce açıklar
-
Arkadaşlar yarın hepimiz Gümrük bakanliğini arayalım ne zaman açıklanır diye bilgi alalım.Kaç kişi var.Bir parmak kaldırsın.Baskı olmasa aciklanma da geç olur.
-
Arkadaşlar tahminimce Kasım atamasından sonra açıklanır.
diğer forumda yazmıs birisi ,
-
29 ekimde havaalani acilisi var,31 ekimde ilk ucus yapilacak,benim bir bilgim yok ama yeni havaalani icin alim diye konusuldugundan,soylemek istedim.
-
@duyguuu37 biz de öyle tahmın edıyoruz da işte sürekli değişik seyler cıkıyo her arayana da farklı seyler demısler bakalım nolcak
-
Hemen bir haber yapalım. Bu süreçte fazlasıyla uzadı. En kısa zamanda bunun sözünü verelim dostlar. Gerçi haberlerin yayılması ve daha fazla kitleye ulaştırılması konusunda sıkıntılar yaşıyoruz ama ona da hep birlikte el atarız inşallah.
-
@ese03 Kasım ataması ne oluyor?
-
@engin0516 inan hicbir bilgim yok
-
bundan önceki son alım kac ayda acıklandı arkdaşlar bilgisi molan var mı?
-
@engin0516 yanlış hatırlamıyorsam 7 ay olması lazım
-
@tıpınbiraltdalı o zaman daha çok bekleyeceğiz desene
-
Martta ilana giren 40 kişilik alım 5 aydır açıklanmıyor bir de ister istemez insan oran orantıya vuruyor işi neyse klasik davranıp bugün açıklanır bugün olmazsa haftaya cuma açıklanır demeye devam