Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Nedense beni hic zorlamadılar sohbet havasında geçti daha çok
-
@mehmetali benide hiç zorlamadılar hocam bikaç basit soru sordular o kadar daha önce iki mülakatımda çok zorladılar ve elendim:)) o yüzden merak ediyorum bunların tarzı ne:)
-
Güvenlik soruşturması herkese mi yapılıyor yoksa kazananlara mı yapılıyor acaba?Bazı arkadaşlar soruşturma için polis geldi vs demiş bu herkese mi yapılıyor soruşturmalar genelde sonuç açıklandıktan sonra olurdu o yüzden şimdi kimlere yapılıyor anlayamadım
-
@ucanbalon, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@mehmetali benide hiç zorlamadılar hocam bikaç basit soru sordular o kadar daha önce iki mülakatımda çok zorladılar ve elendim:)) o yüzden merak ediyorum bunların tarzı ne:)
Valla onu bende merak ediyorum gitmeden buradaki sorulara baktım.özellikle A grubuna hazırlandım mi bu sene diye 2 kere sordular hatta biri geçen sene puanım düşüktü deyince resmen ayak üstü fırçaladı sen çalışmamışındır diye
-
alan puanın iyiyse zaten elenme sebebi,adamlar önünde her türlü bilgi var zaten onlarda biliyo gidici olduğunu bi de sözleşmeli sonuçta.
-
Harbiden şöyle muazzam duyumu olan bi arkadas yok mu aramizda?
-
Sorular hiç kolay olmuyor. Harbi mülakatlarda A kadro mülakatı tadında oluyor. Bir de şunu tekrar edeyim: Eş durumundan çakılı olan dostlarımızın işleri oldukça zor. Bu konuda oldukça katılar, hele ki sözleşmeli personel için daha katı davranırlar.
-
@0626, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Güvenlik soruşturması herkese mi yapılıyor yoksa kazananlara mı yapılıyor acaba?Bazı arkadaşlar soruşturma için polis geldi vs demiş bu herkese mi yapılıyor soruşturmalar genelde sonuç açıklandıktan sonra olurdu o yüzden şimdi kimlere yapılıyor anlayamadım
-
@kcn42 sorusturma icinde nasil polis gelir anlamadim,ikametde bir karisiklik filan varsa teyit icin olabilir yoksa mantigi ne
-
@kcn42 bana geldi ama pek birşey anlamadım yalnız o kadar kişiye sordum şu an kazansın kazanmasın herkese yapılır dediler doğrumudur bilmem bilen arkadaşlar varsa bizide aydınlatsın bekliyoruz öyle
-
@duyguuu37 doğrudur zaten sadece buradamı ikamet ediyorsun ve bundan başka kuruma da başvuru yaptın mı diye sordu sonra elindeki dosyayı işaretleyip gitti bu kadar sürdü
-
@kcn42 sizin ikamette bir farklilik mi vardi hocam yani a da ikamet iken b de mi yasiyorsunuz cok ilginc bu sekilde olan arkadaslar var mi baska
-
@duyguuu37 Üni için şehir dışındayken adresim değişikti fakat yıllar oldu mezun olalı hatta bulunduğum şehirdeki üni de yüksek lisans yaptım hatta burada şahıs şirketi bile kurup işlettim ve buradaki vergi dairesi de adres teyit için gelmişti yani adresim 7-8 senedir hep aynı fakat böyle forumda kimseden ses çıkmayınca bi garip oldum Bu kadar arkadaşın içerisinde sadece bana gelmeleri saçma olan Birkaç kişi bize de geldi dese rahatlayacam :)) Daha önce böyle memurluk -devlet- atama felan gibi bir tecrübem de olmadı nasıl işliyor süreç inanın burdan öğreniyorum galiba benim olay hızlandırılmış kursa döndü :))
-
@kcn42 hocam evlerine gidilen arkadaşlar olmuş ama benim anlamadığım bazılarına gidip bazılarına neden gidilmediği ? Herkese yapılıyor bu soruşturma deniliyor ama.Kazanalim da insallah gelmeselerde olur
-
@mehmetali buyuk ihtimalle kazananlara gidiliyo
-
@ese03 hocam.bende bunu dusundum de tahmin olsun diye soyluyorum farkli kurumlarda baslayan arkadaslarim oldu hic evlerine gitme filan olmadi bilemedim nasip bakalim
-
Bize gelen giden yok bu grupta baska var mı evine gidilen?
-
@ese03 valla bimiyorum komiserlik sınavında benim evrak bulunduğum sehire geldi ama sonuç Başarısız oldu.Halbuki temiz yazısı gitmesine rağmen
-
@mehmetali hocam eve gitme dediginiz nasil oluyor daireye mi cikiyorlar yoksa binadan sorup sorusturup mu gidiyorlar?
-
@rul0kat eve çıkma şeklinde oluyor diye biliyorum