Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@cons3693 bence de daha kura işlemler vs artık açıklamaları lazım ki denilen tarihlerde yani 29 ekimde personel yetişecekse anca olur
-
Sizce alımlar hep Doğu sınır kapılarına mı olur ? Kimisi İstanbul havaalanına ihtiyaç olacak diyor kimisi de sözleşmeli bulmuşken kötü yerlere gidersiniz dönüş yapamasın hemen diye diyor .. acaba gerçekte nasıl olacak
-
Yeni bakanın bizim süreç alakasını olduğunu sanmıyorum alt birimler değişmesi daha zaman alır ayrıca. Sözleşmelisiniz doğuya verirlerler olur böyle olura kulak asmayın. Hele bi olsunda... Daha yeni haber gördüm kapıkuledeki uzun kuyruklardan bahsediyordu. İhtiyaç haberlere çıkacak kadar var yani
-
Bence ekim başını bulabilir,hoş benim icin artik onem arz etmiyor ama sadece tahmin,bayramdan sonra arayip ogrenebilirsiniz sanirim
-
@duyguuu37 siZin için neden önem arzetmiyor hocam bi yeri mi kazandınız
-
arkadaşlar bu alım için iibflilernet daha aktif bence ordan takip edin konuyu
-
@merasim34 kaynaklar ve somut veriler güvenilir olması gerekiyor. Aktif olmaktan ziyade doğru bilgi kaynağı mı? Sorusunun cevabı önemli. Varsa arkadaşlarımızın aklına takılan Ticaret Bakanlığı ile ilgili hepsine cevap verdik, bundan sonrada veririz.
-
@hoyuelo hep doğu olmaz çünkü zaten rotasyon var herkes doğu tarafı görecek ilk doğuya vermek bakanlık için de iyi bir tercih olmaz.
-
@hoyuelo bu atamada çoğu İstanbul 3. havaalanına olacak. Doğu olmaz hocam, olursa da çok fazla olmaz.
-
@antimülakat ama hocam tecrübesizlerle doldurmazlar belki 300 yeni diğer kalanda bölgeden geçici görev çıkartabilirler(istanbul için). Ve ayrıca bu alım daha çok sınır kapılarını rahatlatmak için alındı çünkü iç gümrük limanlarında heryer şişmiş durumda sadece kapılırda adam eksiği çok hemde çok fazla...
-
@fişek-morgen kesinlikle hocam. Tamamen oraya gönderilir demekte istemedim. Sonuçta İstanbul'da bir sürü bağlantılı Gümrük Müdürlüğü var, oralardan da bir çok personel 3. Havalimanına kaydırılacaktır. O konuda sıkıntı yok, doğuda da sınır kapılarında çok ciddi miktarda personel eksiği var. Oralarda takviye beklemektedir.
-
@fişek-morgen kesinlikle hocam. Tamamen oraya gönderilir demekte istemedim. Sonuçta İstanbul'da bir sürü bağlantılı Gümrük Müdürlüğü var, oralardan da bir çok personel 3. Havalimanına kaydırılacaktır. O konuda sıkıntı yok, doğuda da sınır kapılarında çok ciddi miktarda personel eksiği var. Oralarda takviye beklemektedir.
-
Sürecin ne zaman sonuçlanacağına dair net bilgi zamanla edinmek kaydıyla öğrendiklerimi bahsedeyim: Öncellikle Bakan Yardımcısı olarak henüz bir isim netleşti. Bir kaç Bakan Yardımcısı daha atanacak. Daire Başkanları ile ve diğer üst birimlerde değişiklikler olacak. Bunlar bizim süreci sürüncemede bırakıyor. Muhafaza memurlarının çoğu 3. havalimanına atanacak, belirli bir süre eş durumu tayin olmayacak (Öğretmenlik modeli gibi.) Mesai ve yolluk yine olacak ve sözleşmeli personelde bundan yararlanacak.
Son olarak bundan sonraki GTB alımlarında da sözleşmeli personel alımına kati olarak dönülmesi konuşuluyor.
-
@sınavsayar bu dediklerinin bizim süreçimizle alakası yok,haftaya veya eylül başı açıklanır yeni havaalanına yetişmesi için
-
@cons3693 başka bir durumunuz mu var hocam? Bende bekliyorum sonucu? Dediğiniz gibi olmasına çok sevinirim.
-
Bende hep Bakanlıkta Sn. Cenap Aşçının dahi hangi pozisyonda çalışacağının bile kesinleşmediği duyumlarını alıyorum. Şöyle bir durumda @cons3693 bu kadar net konuştuğuna göre duyumu sağlamdır diye düşünüyorum.
-
öle duydum ama gümrük bilgi kaynağı çok ketum bu konuda doğruda olmayabilir tamamen yeni havaalanı açılacağı için personel çoğu oraya gideceği süreç hızlı olması lazım ,yine de şartlamayın kendinizi fazla, ben de bekliyorum yüzümüz kara çıkmaz umarım.
-
@cons3693 artık açıklansında önümüze bakalım. Beni sınavda çok zorladılar, genel olarak zorladıkları kişileri aldıklarını duydum. İdare Hukukunda beklemediğim sorular geldi. Kapitalizm nedir? Sorusuna kapsamlı cevap vereyim derken, bu anlattıkların Küreselleşme olmasın dediler. Bunun üstüne Küreselleşme nedir? Diye sordular. Çok değişik bir mülakatta çıkınca 1 litre su içtim.
Umarım zorladıkları kişileri alma geleneği değişmez, yoksa sürece devam.
-
inşallah kardeşim,sorular formalite zaten bana da öle yapmışlardı..güvenlik soruşturması için muhtar veya emniyete soruşturma için geliyorlarmış süreç hızlanmış bulunduğun yerde sor bakalım geldilerse.
-
bana sorduklari bi soru var duydugunuzda agziniz acik kalcak dalga geciceksiniz belki de :)) sonuclar aciklaninca yazarm