Gümrük Muhafaza Alımı 2018
-
GTB'nin yayımladığı ilana göre sözleşmeli 1.250 Gümrük Muhafaza memuru alımı yapılacak arkadaşlar. Diğer GTB alımlarından ayrı tutmak adına bu başlığı ayırmak istedim, sonuçta diğer alımlar 500 kişilik iken, muhafaza tek başına 1.250 kişi. Muhafaza memurluğu hakkında sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlıkta konuşalım. Puan konusunda şunu söyleyeyim muhtemelen en düşük puanla Muhafaza Memurluğu kapatacaktır ama bana şu puanla nereyi yazayım diye lütfen sormayın. Muhafaza Memuru Maaşları ve meslek tanıtımı hakkında da bir yazı hazırlıyorum oradan detayları görebilirsiniz.
Son şeklini verdiğimiz Gümrük Muhafaza Memurluğu hakkında detaylarını bulacağınız yazımız için: https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-muhafaza-memuru-maaslari-2018
-
Tek il tercihi mi olacak bilginiz var mı hocam bu konu da ?
-
@i̇şsiziibfli bu zamana kadar kura çekimi oldu yine öyle olacaktır.
-
@antimülakat
Hocam sözleşmeli alıyor ya ben 657/4b sözleşmeli calisiyorum geçiş olabilir mi -
@rlg süreyle ilgili bir durum. Sanırım 1 sene çalışmış olmanız gerekiyor. O konuyu bir araştırın.
-
@antimülakat hocam sana zahmet büro personelini de araştırıp bir başlık açabilir misin?
-
@antimülakat
Hocam gtb aradım 657/4b calisaniyim sozlesmeli çalışıyorum yani sizin alimda sözleşmeli alim başvuru yapabilir miyim.ben 4b den 4b ye geçiş yok diye biliyorum dedim.Bana yapabilirsin herhangi bir şart yok başvur ne kaybedersin ki dedi. -
@antimülakat
Hattaki beyfendi sahura kalkmadan oruç tutuyor olabilir mi Başvuruyu yapayım ben o zaman zaten 6.09.18 girişim ise bu kurumun mülakatı bitimi 8.ay olur güvenlik soruşturması 1 aydan fazla sürerse benim bir sene dolar. -
@rlg, içinde söyledi: Gümrük Muhafaza Alımı 2018
@antimülakat
Hattaki beyfendi sahura kalkmadan oruç tutuyor olabilir mi Başvuruyu yapayım ben o zaman zaten 6.09.18 girişim ise bu kurumun mülakatı bitimi 8.ay olur güvenlik soruşturması 1 aydan fazla sürerse benim bir sene dolar.Pardon 06.09.17 olacakti
-
@rlg her halükarda başvuru yapmalısın. En kötü ihtimalle dava vs. yoluyla şansını denersin. Ama ben 4/b bir sözleşmeli kadrosundan, 4/b olan başka bir kadroya geçişte, en az 1 yıl doldurulması gerekiyor diye biliyorum. Personel bilmez biraz sallama bir cevap vermiş.
-
@ertuğrulbey karşılığı 4/a'da memur hocam. Gümrük memuruna dair sözleşmeli alınabileceği yönetmelikte belirlenmediği için adını büro personeli yapmışlar. Aslında alınacak olan Gümrük Memuru.
-
@antimülakat
Yapayım hocam aynen.yildizli soruyu soruyorum 83.9 a muhafaza dışında hangisi gelir sizce sözleşmeli olduğu için acaba maaş ve diğer şartlar nasıl olur bilginiz var mı ? -
@rlg puan konusunda yardımcı olamıyorum. Hepsi gelebilir ama net bir şey söylemek zor.
-
@antimülakat hocam şimdi muhafaza kazndık başladık diyelim daha sonra guy sgk falan olursak geçiş sıkıntılı mı oluyo nasıl
-
@themis19 hiçbir sıkıntı olmaz direk geçersiniz, hemen muvafakat verilir hiçbir problem çıkmaz.
-
@antimülakat çok saolun hocam
-
74 basvurmak sacmalik mi olur acaba.
-
@mrvguy bende 75le basvurucam umut dünyası düşebilir bence bide boy şartı varya eleyici yani
-
Gümrük kapılarında harac yeme hala var mı?
-
@themis19 75 e muhafaza duser hocam