Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
Adalet bakanlığı 14.504 personel alımı için ilan verdi. Personel alımı her bir kadroya başvurabilme şartları vs hemen aşağıda. Alım yapılacak kadrolar, mübaşir, ikm, zabıt katibi, icra katibi, destek personeli, psikolog ve avukat.
-
hayırlı uğurlu olsun efenim
-
2016 P3 bizi bi sal be kardeşim
-
şu 2019 p3 ne canlar yaktı be :)))
-
@yasaklı düzeltme 2016...
-
CTE personel alım ilanı adalet bakanlığı iyi bekletti ama sonunda ilanları verdi.
-
İcra katibi alım ilanı da hayırlı olsun.
-
bu ilanların geleceği sene başından beridir biliniyordu ancak sanıyorum seçim gündemi varmış ona kadar bekletildi.
-
Hayırlı olsun ilanlar patladı maşallah. Maliye ve İçişleri dışında hepsi coştu. Umarım bu ikiliden de ses çıkar.
-
Herkese benden çay,2017 KPSS'ye girenlere yok...
-
Hayırlı olsun, başka başlıkta da dedim, maliyeti yüksek fakat halk kazanıyor, keşke her yıl seçim olsa dedirtiyor insana bu ilanlar.
-
@nopainnogain hocam 2018 de p3’ü pas geçmeyin aman diyim
-
@nopainnogain yeni bir cümle popüler oluyor ya o misal, o 2017 KPSS'yi yapanlarla bu sınavdan puan alanlara üvey evlat muamelesi yapanları ciğerime yazdım, günü gelince hesabını biz sormasak elbet o hesap verilecek.
-
@aliveli hocam doğru olarak alternatif yaratılsın diye fikir belirtiyorsunuz ama sonuçta A kadro memuriyetlere odaklanmış insanlar için P3 puanı odak değil ki, buna muhtaç edenler utansın.
-
Teyit etmek için soruyorum. Lisans mezunları için (4yıllık) ilanda bir kodro yok değil mi?
-
@karacaayt hocam tam olarak sorduğunuz nedir, mübaşir ve şoför alımı için en az lise mezunu olmak şartı var.
-
Bunu koyalım şimdilik buraya 2018 yılı için maaş yazıları güncellendikçe paylaşırız.
-
Zabıt katipliği ile icra arasında ne gibi bir fark var arkadaşlar?
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/zabit-katibi-nedir-ne-is-yapar
https://www.tercihiniyap.net/haber/icra-katibi-ne-is-yapar
Diğer arkadaşlardan da daha detaylı bilgi veren olur sanırım.
-
bari 2016-2017 kpss de bre vicdansız!