Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
@burcuburcu bi sorum daha olacak Bu uygulama sitelerinde bir kelimeyi hatalı yazıyorsak o kelimenin rengi farklı oluyor böylece bitirmeden kelimeyi düzeltebiliyoruz. Sınavda da bu şekilde bir uyarı sistemi var mı acaba ?
-
@hayal9 olsa gerçekten güzel olurdu ama malesef zaten dönüp bakacak zamanınız olmuyor.
-
@burcuburcu anladım teşekkürler:)
-
Umarım WhatsApp'da gösterdiğim hızlı yazı yazma performansımı bu üç dakikalık sınava da yansıtabilirim
-
@buseneatanıyorum olur mu olur kadınlar daha şanslı bence zaten. Hele bir de sesli harfler olmadan yazılsa
-
@aliveli WhatsApp'daki gibi ses kayıt özelliği olsaydı sınavın, onda da çok iyi olurduk.üç dakikaya neler anlatılmaz neler.doksan doğru kelime ne ki doksan bin kelime sıralardık arka arkaya
-
Çalışmalar ne durumda arkadaşlar hızlı yazamayan bir ben miyim
-
@hayal9 70 80 doğru arasında değişiyor hocam bende de durum aynı
-
Bende ders aralarında deniyorum yazmayı ama hiç artmıyor doğru sayısı var mı bunun bir yöntemi bir tekniği
Ben eski düzen yazanlardanım q klavye bir ekrana bir klavyeye bakarak sadece yoruluyorum -
@0626 çok araştırdım bulamadım ama şansa gireceğiz galiba sınava...ders çalışmamı da etkiliyor başvurduğuma bir nebze pişman oldum
-
@rintintin bende de durum aynı hocam ve dediğiniz gibi bir nevi pişman oldum derse de engel oluyor
-
Klavye uygulama sınavında en az 90 geçerli kelime yazma şartı mevcut ancak yazılan toplam kelimenin en az %40'ı geçerli olmak zorunda. Hazırlanan arkadaşlar bu iki detaya dikkat ederek devam etsinler.
-
arkadaşlar klavye çalışmaları nasıl gidiyor ? Kelime sayısını artıran var mı ?
-
@rintintin benim artmıyor hatta metne göre azaldığı bile oluyor 90 üstü yazanlara helal olsun valla
-
@hayal9 aynen 80 doğru filan yapınca seviniyorum ben :))
-
İKM maaşları 2018
Bekar sözleşmeli 2800
Bekar kadrolu 3100
Temmuz 15 de zam gekince
Bekar sözleşmeli 3000
Bekar kadrolu 3300 civarı olacak -
Üç dakikada 168 kelime yazan biri vardı sınava girdiğim salonda, diğer salonlarda belki daha iyileri vardı bilemiyorum.ama merak ettiğim bir şey var: arkadaşlar siz cin misiniz, vampir misiniz, neyle besleniyorsunuz? kalavyeye bakmadan yazmak neyin nesi böyle? Hiç vicdanınız acımanız yok mu ya
-
@buseneatanıyorum klavye ile en fazla yazma rekoru bir türk’e aitti. Sanıyorum bir adliyede katip olarak çalışıyor, haberlere filan çıkmıştı
-
@aliveli o rekoru bence bugün elinden aldılar
Ben de whatsapp üzerinden rekorlar kırmaya devam edeceğim, bilgisayar klavyesi bana göre değil -
@buseneatanıyorum kaç yazdınız? Doksan kelimeyi aştıysanız şansınız var.