(Anket) Girmek istediğiniz kurumlar
-
@paretowilfredo
Sizin gibi entelektüel yönü güçlü bir insana Yasama Uzmanlığı'da çok yakışır. Birçok kurumda da vardır tabii ki,birçoğunu da biraz bilirim,lakin Y.U.'ları arasında sizin gibi entelektüel yönü güçlü çok üstat tanıdım.Biraz eski üstatlardan bahsediyorum tabii ki,35 üstü -
@paretowilfredo sayistay kültünü yikacaz
-
@otuzyılsavaşı Estağfurullah dostum var olasın güzel düşüncen için. Bilmukabele ben de seni bu tip birikimini gösterebileceğin mesleklerde görmek isterim inşallah. Bakalım Yasama Uzmanlığı puanım olmayan senede gelerek beni üzdü. Ama kesinlikle içimde bir yerde duruyor, saklı bir uhde olarak. Kim bilir, elbet bir gün?
-
@paretowilfredo
M.Göç yazin da karismasin:D
Benden başka oy veren çikmaz herhalde:))) -
@1903bjk Gönlüne göre olsun seçeneği ile bahsi kapıyorum dostum o vakit. En güzel mesleklere layıksın, Allah layığını nasip etsin sana en tez zamanda.
-
@1903bjk içişleri yazdım
-
@paretowilfredo
Ne güzel dilekler bunlar Bilmukabele:) Allah hepimizin gönlüne göre versin, gönlümüzdekini bizim icin hayirli kilsin -
Anayasa mahkemesi raportör yardımcılığı daha lisedeyken bile havalı geliyordu nedense
-
@qrats Ona hiç değinmedim dostum. Bende de aynı şekilde yeri vardır ancak almıyorlar artık. Keşke alım olsa da girsek ancak artık hakimlik mesleğinden geçişlerle doluyor kadro.
-
@paretowilfredo aynen öyle ️ inşallah hazır bir şekilde idari yargıyı bekliyorum ben de️ Hakkımızda en hayırlısı olsun..
-
Oyumu kaymakamlığa verdim
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum.bu bir "düşünce" değil "durum tespiti"
entelektüel birikime hep saygı duymuşumdur...amin dostum.inşallah.neden olmasın..keşke bu sene olsaydı dostum puanın.beni de YDS yaktı
şunu üzülerek söylüyorum ki, bundan sonra Y.U. sınavının açılması biraz zor gibi.yeni gelecek yardımcıların yer sıkıntısı olduğu gibi yeni gelecek vekillerin de yer sıkıntısı varlakin,belki Meclis taşınır ve yer sorunu çözülür
-
Sayıştay. İdari hakimlik ve kaymakamlık mülakatlarından elendim ama aklımda hep Sayıştay vardı. lakin PTT gişe personeli olursam şaşırmam.
-
@fc-real-gdp
geçmiş olsun hocam.geçmiş olsun..inşallah bu sefer olur.. -
girmek istediğim kurum sayıştay olsa da realist olarak bakınca bunun imkansızlığını gördüm ve oyumu kitten yana kullandım. teiaş'ın çok methini duyduk girmek nasip olursa biz de överiz biraz
-
Gönlüm sgk teftiste olsa da şu süreçte ver ordan ne varsa moduna girdim kendimi tanımıyorum Allah hayırlısı versin öncelikle hepimize
-
Çok bir yere girmek istediğim yok aslında hepsi birbirinden daha siyasi, daha realist, daha az kurumsal ve daha az toplumsal. Burada sen belirlenen mevzuat hükümlerini adamına göre uyguluyorsan, yargıdan, sayıştay'a kadar herkes siyasetin ayağına basmamaya özen gösteriyorsa hepsi birbirinin farklı tonlarıdır diyebiliriz. Ben her şeyden bağımsız bir işim olsun istiyorum ve cevabı sağ açık olarak belirliyorum.
-
Aspb ilan verdiğinde burda bir çok arkadaş( hemen hepsi kadın) yaa en çok istediğim yerdi, niye p3 ve yds, girmeyi çok istiyorduuum diyorlardı sırf onlar için ankete aspbyi dahil ettim. Ama bi baktım aspb nin oy sayısı 0( yazıyla sıfır). Şimdi bu oy verenlerin hepsi erkek mi yani
-
Şimdilik bir kuruma girip daha sonra Merkez Bankası geçiyor gönlümden ama bu gidişle oraya da yaştan dolayı giremeyeceğiz.
-
Diğer ankette sayıştay ile merkez bankası kafa kafaya giderken burada çok fazla bir fark açılmış. Cidden çok ilginç. Acaba diğer ankette idari hakimliğe oy kullananlar merkez bankasına mı kaydı acaba bu ankette hakimlik olmayınca