Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@antimülakat, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
Orada TY kitapçıkları dağıtacağız, içerisinde KPSS'ye dair herhangi bir şey olmayan kitapçıklar.
olabilir mi öyle bi şey lütfen olsun çünkü
-
-
@plansız keşke olsa
-
-
@paretowilfredo
Ben artık doğum günlerimde geriye doğru saymaya başladım yaşımı -
@Agor @paretowilfredo valla sizi bilmem de bizim her muhabbet eninde sonunda oralardan geçiyor :)) konuşabiliyorsak sorun yok bence :))
-
@1903bjk Sonsuz bir yaş spirali içinde hapsolabiliriz böyle dostum Ben de 1000'den geriye sayıyorum, sonra bi milenyum sonra bir daha 1000 sayayım o.O
-
-
@1903bjk @paretowilfredo bu yaş konusuna niye takılıyorsunuz dostlar insan hissettiği yaştadır ;)) (az geyik olsun) ama ben buna inanıyorum
-
@paretowilfredo
Yaşıtmışız -
@1903bjk İçimde durduramadığım bir KIRK YAPAR! haykırışı var.
-
@plansız Ben bin hissediyorum skıntı orda
-
ben 30'da sabitledim
-
@plansız hocam futbolundan eğitimine, çaycılığından şoförlüğüne her şeyin siyaset ile belirlendiği bir ülkede kulaklarınızı kapasanız, dilinizi kesseniz, gözlerinizi yumsanız da temas etmemeniz mümkün değil. Son 6 7 yıldır fişi çekmiştim ama hayata dair yapacaklarınız olunca tekrar oraya batıyorsunuz, keşke olsa demem de temennimin felsefenin, siyasetten arınmış ekonominin, politik olmayan sporların, yine siyasetin bulaşmadığı uzmanlık alanlarının konuşulduğu bir düzende olabilmeyi arzulama ile ilişkili.
-
@1903bjk bence bazen 100 'de hissediyorsunuz :)) ben onlara bakarım :)))
-
@paretowilfredo bak şimdi yine şaka yapacağım siyasi olacak, anayasa kitabı fırlatmış olabilirim
-
...ve bir esnafın 'ben bir esnafım' haykırışı.
...%1000'lere vuran gecelik faizler.
...durdurulamayan kur.
Sanki 2018?
-
@plansız
Doğum tarihim: Muş.
Söyleyeceklerim bu kadar. -
@1903bjk vüiğh çarpiy bu o.O
-
@agor, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@plansız hocam futbolundan eğitimine, çaycılığından şoförlüğüne her şeyin siyaset ile belirlendiği bir ülkede kulaklarınızı kapasanız, dilinizi kesseniz, gözlerinizi yumsanız da temas etmemeniz mümkün değil. Son 6 7 yıldır fişi çekmiştim ama hayata dair yapacaklarınız olunca tekrar oraya batıyorsunuz, keşke olsa demem de temennimin felsefenin, siyasetten arınmış ekonominin, politik olmayan sporların, yine siyasetin bulaşmadığı uzmanlık alanlarının konuşulduğu bir düzende olabilmeyi arzulama ile ilişkili.
ehh ben de buna keşke olsa diyeyim :)) o zaman