BOTAS 71 Isci alimi
-
Arkadaslar iskurun yayinladigi nihai listeye girdim bundan sonraki surec nasil isleyecek herahngi bir evrak fln gondermek gerekiyormua?
-
@zeybek3764 alan konularından soruluyor 8,10 soru bir yada 2 tane mantık sorusu
-
Nihai listeye girdik ama kesin mülakat listesi ne zaman açıklanacak?
-
@consensus bende cevap bekliyorum ama basvuran yada bilgisi olan yok sanirim
-
Botas engelli ve eski hukumlu alim ilaninda nihai listeye giren adaylar icin sitesinde duyuru yayinlamis. Sozlu sinav tarihleri ve yerleri belirtilmis ayrica getirilmesi gereken evraklarla ilgili bir de liste var. Sanirim bizim ilanimiz icin de surec bu sekilde ilerleyecek.
-
@zeybek3764 bekleyecez o halde
-
İşkur nihai liste yayınladı eyvallah da botaş kendi de liste yayımlayacakmış doğru mu? Mülakatlar ne zaman olur bilen var mı?
-
@nfs evraklar incelendikten sonra botasin reski sitesinde tekrar liste yayinlanacak diye biliyorum bende ama mulakatlar hakkinda bir bilgim yok
-
@nfs nihai listeden kastınız ilk açıklanan liste değil mi? onun dışında bir şey açıklanmadı diye biliyorum.
-
@consensus doğrudur.
-
Listeler botas resmi sitesinde aciklandi. Mulakat tarihleri evrak kontrolu sonrasinda belirlenecekmis
-
arkadaşlar arkadaşımın tecili eylülün sonunda doluyor ama e devlette haziran sonu görünüyor. ve belgelerde edevletten askerlik belgesi isteniyor. ne yapması lazım. tezsiz yüksek lisansa başvurcak ertelenmesi için. neden e devlette böyle. edevlette yanlış yazdığı için çağrılmıcak mı şimdi. çünkü belgeleri kontrol ettikten sonra yeni bi liste yayınlıcaklarmış.
-
Evraklari teslim eden varmi mulakat tarihleri ile ilgili duyum aldiniz mi
-
@zeybek3764 derin bir sessizlik hakim gözler kurum internet sitesin bakalım yakında bir hareket bekliyorum.
-
Sonuçlarin ne zaman açıklanacağıyla ilgili bir bilgisi olan var mi?